Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още едно въпросче към ШОФЬОРИТЕ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Още едно въпросче към ШОФЬОРИТЕ

За тия въпроси си броил едни пари на инструктора, а си забравил да го питаш. Не се занимавай с глупости. Ако искаш да паркираш впечатляващо добре, упражнявай се вместо да питаш. А и да не искаш, ако си с нормални психомоторни възможности, ще го усвоиш от ежедневието(поне на сносно ниво). Това важи и за шофирането като цяло. И съзнателното мислене по въпроса не вреди, но само насочено към конкретни ситуации в реалността със съответните изводи, а не тук да търсиш обобщения и теоритизиране.
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от fill Преглед на мнение
      Колата влиза по един начин напред,и излиза по различен назад.С това трябва да свикнеш.
      Тука не си прав. Треакторията е една и съща както напред, така и назад. Друг е въпроса че на някой напреде им е лесно да карат и като доиде нужда да се кара назад и се оплитат като пилев калчища. Има едно усещане за по-маневрена кола на заден ход, но това е вече заради предния завиващ мост. От дядо ми знам едно много важно нещо. Колегата по-горе споменава за хенгер да се кара 100м назад. Дядо ми казваше че хенгера както влезе напред така излиза и назад. При другите типове ремаркета е различна треакторията.

Коментар

Първоначално публикуван от dimich87 Преглед на мнение
        Тука не си прав...
        Ц.По твойта логика трябва да ти е еднакво лесно да ходиш напред и назад.Въпрос на навици.А темата е любителска.Ремаркетата са друга бира.По долу някой беше казал "психомоторика",те това се постига с практика...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X