Здравейте,колеги с риск да стана нахален ще задам още един въпрос към вас-шофьори.Аз съм шофъор на 12000км и още се уча ,но виждам колко много не съм знаел докато съм имал книжа и пак ми останаха някой въпроси... Та когато съм спрял между две коли на паркинг примерно,как разбирате,кога може да навиете пълен при излизане ,ако ви се налага ,но да минете много близо до бронята на съседвата кола без да я закачите.Аз си знам габаритите мн добре на колата затова и може да се ориентирам след ваш отговор... Примерно кое ви е ориентир в колата след навиване на пълен волан да знаете че с една от страните си на колата няма да закачите съседната предна или задна брона(това в зависимост как е спряла колата до вас) Аз си мисля ,че някой гледат центъра на колата -някъде между предна и задна врата на нормална кола 4-5 метра г/д? 
Защото ме дразни ,като видя някой опитен как минава на 2-3 см от бронята ми ,а на мен ми трябват едни 10-20 см най-малко и то не ,защото не знам къде ми се намира колата ,а защото не знам кога е момента на навиване на пълен ляв или пълен десен.... Благодаря ви за отзивчивостта ви и в миналата ми публикация ,дано след време и аз да помагам...

Коментар