Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос към добрите шофьори? (опитни)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос към добрите шофьори? (опитни)

Първоначално публикуван от Николай Колев-Krasio 46 Преглед на мнение
    И къде е мястото? А ТИР-А как се е добрал до там,сигурно е бил 4х4х4.
    Тира зарежда ,защото е бензиностанция

Коментар

А нищо лошо не сме казали за жените мен например леля ми е кранистка

А на курсовете от едно време не може да им се доверяваме тогава учебните си бяха само лади и жугули имаше и такова правило за страничния гараж нещо като видиш задната кола в дясното огледало и почваш да въртиш обратен. Ама сега колите са различни и всяка има различни възможности.

п.п. На буса няма средно огледало и въпреки по-големите огледала ми се е налагало да слизам за да се уверя че отзад няма препятствие не е срамно според мен.
      088455338две
      "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
      Джамбазов 2010г..

Коментар

Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнение
        А нищо лошо не сме казали за жените мен например леля ми е кранистка

А на курсовете от едно време не може да им се доверяваме тогава учебните си бяха само лади и жугули имаше и такова правило за страничния гараж нещо като видиш задната кола в дясното огледало и почваш да въртиш обратен. Ама сега колите са различни и всяка има различни възможности.

п.п. На буса няма средно огледало и въпреки по-големите огледала ми се е налагало да слизам за да се уверя че отзад няма препятствие не е срамно според мен.
        Това за жените го казах по презумция, обикновено 98% мислят така....дори аз понякога се вбесявам на лошите карачи(те не са шофьори) Всеки автомобил си има мъртва точка и непредвидени обстоятелства....както и понякога имаме лоши дни с лоша концентрация....но това не значи че сме изгубили моженето си и опита си...както и инстинктите си.
        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Слагаш си едно по здрави тръби за брони, това само ако не можеш да немериш нормална релса. После паркираш по звук на разбадаща се чужда броня, или като видиш как се понадига предната кола, или по съветите по горе.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

На времето, когато взех книжка, баща ми (лека му пръст) ми каза-"Имаш документ, че горе-долу знаеш да караш кола. След 10-15 хиляди километра и ще го можеш."
            А за огледалата инструктора ме биеше по врата - "Гледаш напред, поглеждаш вътрешното огледало (пляс), поглеждаш с периферното зрение в лявото (пляс), в дясното (пляс), не спирай да гледаш напред (пляс, пляс). Иначе беше добър инструктор и ме е научил на много хватки, но баща ми му беше дал карт бланш да използва шамареното затвърждаване на знанията.

Колега, всичко е индивидуално и се базира на опит и преценка в конкретния случай. Въпроса е да не паркираш по слух, като някоя блондинка от секция "Смяяях".
            Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

И Аз така имам един въпрос към доста по опитните да речем над 1 милион км. , какво почва да се случва след това и не стават ли по немарливи относно тея упражнения с паркирането и чат пат да ги подвежда опита???
              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Опита може да те подведе до толкова че да си одраскаш да речем бронята . Повече от това трудно просто с многото километри си си изработил едни навици и принципи които никога не нарушаваш защото вече си го ял много пъти . За жените шофьори пак моя инструктор имаше една максима : Няма негър скиор и жена шофьор и след малко казваше след време може би ще има негър скиор но жена шофьор не .
                Последно редактирано от sek.1; 10-02-13, 17:26.
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X