Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кутия за бензинов трион.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кутия за бензинов трион.

PMMA - Poly(methyl methacrylate)) се продава от най-различни произовдители като:
    - Lucite
    - Plexiglas
    - Optix (Plaskolite)
    - Perspex
    - Oroglas
    - Altuglas
    и т.н, от най-различни производители.

Поликарбонт се продава като:
    - Lexan
    - Makrolon
    - Makroclear
    и т.н., пак от най-различни производители

Открити са отдавна, правят се отдавна, и всякакви патенти, поне за базовите им варианти, са изтекли, или поне би трябвало. Докато плексигласа е точно определена пластмаса, поликарбонатите са група пластмаси.

Информация има тонове по въпроса, ама стига че засрахме темата.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Проблема при мен го реших с намиране на подходяща кутия за маслата и бензина. Триона след работа го четкосвам и му слагам предпазителя на шината. Вози се зад моята седалка и не ми създава никакви грижи.

Коментар

Хубаво!
        При нас ако не е вързана за пода се разкарва из купето. Обикновено след първото изкарване я слагам в краката на пасажера и престоява там до края на разходката. Сега ще монтирам кутията в задния край на купето и резачката ще си стои вътре. Единственото нещо, което ме притеснява е топлината от ауспуха. Още в Неделя ще разберем
        Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
        Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
          Хубаво!
          При нас ако не е вързана за пода се разкарва из купето. Обикновено след първото изкарване я слагам в краката на пасажера и престоява там до края на разходката. Сега ще монтирам кутията в задния край на купето и резачката ще си стои вътре. Единственото нещо, което ме притеснява е топлината от ауспуха. Още в Неделя ще разберем
          Да де. Аз съм занитил две парчета велкро.

Коментар

Сега ще монтирам кутията в задния край на купето и резачката ще си стои вътре. Единственото нещо, което ме притеснява е топлината от ауспуха. Още в Неделя ще разберем
            Ако я монтираш в Корозата май ще разберем на пролет!

Не случайно си правя майтапи с продаването, да не взема да наруша някое правило на форума.
            Не съм направил куфар за да го продавам и да печеля пари, но...
            След като има желаещи, ще има и цена:
            2кв.м поликарбонат по 20лв - 40лв
            нитове и шайби - 8лв
            скоби 2х2лв- 4лв
            транспорт - някакъв си
            по една надница 50 лв на двама души - 100лв
            ----------------------------------------------
            Куфар - 150лв
            Не се натискам
            Търговец е мръсна дума , пиленце!
            Ти си търговец, аз съм прост хеви железар
            Две надници по 50 лв - колега, ти си на път да се превърнеш от прост (хеви) железар в истински търговец. Три години се опитвам да направя човек от теб. Май съм на път.

Коментар

Куфар - 150лв. Не се натискам
              +
              Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнение
              Две надници по 50 лв ...
              и куфарът стигна цената на триона. Май ще е само за "ценители".
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Моя куфар го правихме двама души цял ден. Това нито ми е работата нито ми е хобито. Хайде да прекратим разговорите за пари, защото разни отворковци като Пиленцето започнаха да ми вдигат налягането. Търговец много трудно дава пари за труд. Ако материалите бяха 295 лева а труда беше 5 лева цената 300 лева щеше да му се види приемлива. Нали Пиленце

Коментар

Моя куфар го правихме двама души цял ден. Това нито ми е работата нито ми е хобито. Хайде да прекратим разговорите за пари, защото разни отворковци като Пиленцето започнаха да ми вдигат налягането. Търговец много трудно дава пари за труд. Ако материалите бяха 295 лева а труда беше 5 лева цената 300 лева щеше да му се види приемлива. Нали Пиленце
                  За да излезе един продукт на пазара, той трябва да се оптимизира като производствен процес и да се вкара в някакъв бюджет. Двама души сте правили един ден пилотната бройка.

Пари за труд винаги съм давал колкото поискаш, без да се пазаря. И двамата знаем.

Търговец бееш мръсна дума преди 30 години, добре дошъл в псевдокапиталистическата ни икономика в 21 век. Дали ти харесва е друг въпрос.

Коментар

То, продукта, или подобен по функции отдавна е произведен от братски Китай. Даже и с дръжки. И на таркалета. Просто трябва да се подбере подходящия размер.
                    Около 20-30 лева ще да е.
                    Темата е за друго, май?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                      То, продукта, или подобен по функции отдавна е произведен от братски Китай. Даже и с дръжки. И на таркалета. Просто трябва да се подбере подходящия размер.
                      Около 20-30 лева ще да е.
                      Темата е за друго, май?
                      Нещо снимка, линк, и т.н....

Относно че е по-скъпа от машината - някои машини не струват по 150 кинта и пак си струват всяка стотинка. Като гледам тая от снимките е от тях. После, никой не се е натискал да ви продава. Къде е проблема? Аз по същата причина си разпродавам носачите из половин Европа, макар и на 1/3 от цената на "марковите". Парче желязо уж, само дето никой не се хваща да си направи. Що ли?
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Кутията си е хубава.

Но примерно ето това

е на половин цена. Има аналози и на Хускварна, и на Орегон и по-голями с място за инструмент и масло в туба. Пак казвам, че е хубава кутията на Sobax, ама до този момент, в който се намешат 2х50 )
                        Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнение
                          Пари за труд винаги съм давал колкото поискаш, без да се пазаря. И двамата знаем.
                          Дума да не става да го оспорвам.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

?
                            Тези дни, като се разходя до Баухаус, ще гледам да наснимам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X