Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кутия за бензинов трион.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кутия за бензинов трион.

От много време имам проблем с бензиновия трион и съпътстващата го купчина атрибути и туби.
    Какви ли не подсилени кашони и глупости смених и пробвах. Последното беше оригинален кашон от резачка, на който е изрязан отвор за да излезе през него шината. Нещо като кутиите, които продават производителите на резачки, но картонен. Огромен недостатък е факта, че след всяко ползване на резачката за 30 секунди ми се налага да изваждам всички натурии от кашона за да сложа вътре първо резачката и после всичко останало. След като обиколих всички магазини и пазари за да купя подходящия куфар и не го открих реших да се заема с проблема собственоръчно.
    Днес реших да експериментирам с огъване на Поликарбонат. Оказа се, че с нагряване се огъва и разтяга подобно на плексиглас. Страхотен ефект има този метод за огъване напречно на клетките.
    Вижте в крайна сметка какво сътворих. Тежи около килограм и има огромна здравина. Спокойно ме издържа да се разхождам върху него.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:311020121262.jpg
Прегледи:1
Размер:160.7 КБ
ID:5988882Натиснете снимката за да я уголемите

Име:311020121263.jpg
Размер:157.2 КБ
ID:5988883Натиснете снимката за да я уголемите

Име:311020121264.jpg
Размер:163.3 КБ
ID:5988884Натиснете снимката за да я уголемите

Име:311020121266.jpg
Размер:183.8 КБ
ID:5988885Натиснете снимката за да я уголемите

Име:311020121267.jpg
Размер:159.1 КБ
ID:5988886Натиснете снимката за да я уголемите

Име:311020121268.jpg
Размер:137.4 КБ
ID:5988887Натиснете снимката за да я уголемите

Име:311020121270.jpg
Размер:134.9 КБ
ID:5988888Натиснете снимката за да я уголемите

Име:311020121271.jpg
Размер:148.9 КБ
ID:5988889Натиснете снимката за да я уголемите

Име:311020121272.jpg
Размер:167.9 КБ
ID:5988890Натиснете снимката за да я уголемите

Име:311020121273.jpg
Размер:164.3 КБ
ID:5988891Натиснете снимката за да я уголемите

Име:311020121274.jpg
Размер:164.3 КБ
ID:5988892Натиснете снимката за да я уголемите

Име:311020121275.jpg
Размер:145.2 КБ
ID:5988893Натиснете снимката за да я уголемите

Име:311020121278.jpg
Размер:141.2 КБ
ID:5988894
    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

От: Кутия за бензинов трон.

Ей, мераклия си и хубави неща твориш!
    Браво!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Мераклийска работа!
      Поздравления.
      0осем9осем7шест0осем7едно
      Миро

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
        От много време имам проблем с бензиновия трион и съпътстващата го купчина атрибути и туби.
        Какви ли не подсилени кашони и глупости смених и пробвах. Последното беше оригинален кашон от резачка, на който е изрязан отвор за да излезе през него шината. Нещо като кутиите, които продават производителите на резачки, но картонен. Огромен недостатък е факта, че след всяко ползване на резачката за 30 секунди ми се налага да изваждам всички натурии от кашона за да сложа вътре първо резачката и после всичко останало. След като обиколих всички магазини и пазари за да купя подходящия куфар и не го открих реших да се заема с проблема собственоръчно.
        Днес реших да експериментирам с огъване на Поликарбонат. Оказа се, че с нагряване се огъва и разтяга подобно на плексиглас. Страхотен ефект има този метод за огъване напречно на клетките.
        Вижте в крайна сметка какво сътворих. Тежи около килограм и има огромна здравина. Спокойно ме издържа да се разхождам върху него.
        Страшен! Пускай го серийно и от клиенти няма да се отървеш.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

От: Кутия за бензинов трион.

Изглежда много практично
          Газ 69 2.4i
          Густо майна, пътят свърши !!!
          GSM: О895 7О6О59

Коментар

Вече се появи и първата поръчка!
            По всяко време може да се вземат размерите на моята резачка.Пазарлък не правя.
            Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Отлично!Едно бих направил различно- на малките страници нямаше да се вижда подгъва-парчето щеше да ги скрива.И бих добавил дръжки за носене или една отгоре(но съм убеден че след време ще сложиш).
              МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Бравос!Докара ми някои идеи.
                С рамки от алуминиев профил и полскости от същият материал,без огъване, нямаше ли да е по-добре?Гледам ,че имаш условия.
                Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодоров009 Преглед на мнение
                  Бравос!Докара ми някои идеи.
                  С рамки от алуминиев профил и полскости от същият материал,без огъване, нямаше ли да е по-добре?Гледам ,че имаш условия.
                  +1.Ще изглежда по-купешко.Но пък и биодизайна в домашни условия и тук таме някоя ръбата асиметрия доставя чувство за спешност и импулсивност и най вече за липса на чертежи преди финиша.Така едно време правеха ЗАЗ-ове и Москвичи.Първо ги дялаха,после им правеха чертежи да може да се узаконят.
                  МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Хитро Как не съм сетил до сега. Трябва да си направя и аз такава кутия , че сега я мъкна в един найлонов чувал.
                    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Добра идея, навремето продаваха вериги за сняг в кутии от подобен материал.

Коментар

Вече мога да те возя без да смърдиш на бензин.

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                          Вече се появи и първата поръчка!
                          По всяко време може да се вземат размерите на моята резачка.Пазарлък не правя.
                          И аз да се наредя на опашката!
                          Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
                          0879076007 Жельо

Коментар

Тази марка триони напълно си заслужава хубавата кутия.Браво!
                            Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Не съм се старал да изглежда купешко, а максимално функционално за минимален размер. Габаритните размери са точно колкото габаритните на резачката. Огъването на топло на поликарбоната стана много симпатично и много му се радвам. За нищо не бих го заменил с винкелчета. Вероятно ще сложа дръжка на капака, но още няма закопчалки за да го държат затворен.
                              Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                              Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X