Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Необходим коментар ,возможно акъл :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Необходим коментар ,возможно акъл

Водното охлаждане не ме притеснява изобщо ,но това вече е правено и не ми интересно .А килограмите от такова се добавят и не са 2 или 3 а с помпата редуктора и радиатора не помалко от 5 .
    Иначе ако не бях много ограничен в килограмите ,щях да си сложа ''топъл ''стол Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 011.jpg
Прегледи:2
Размер:200.0 КБ
ID:5413329Натиснете снимката за да я уголемите

Име:radiator.jpg
Прегледи:2
Размер:55.4 КБ
ID:5413330

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
      Юри. От Москва 25А дали ще стане, ако да - моли се да не съм го изхвърлил при някое разчистване

Мисля че Москва и Вихрь почти едно и също ,но и тя е с водно охлаждане

Коментар

Първоначално публикуван от juri_fursov Преглед на мнение
        Водното охлаждане не ме притеснява изобщо ,но това вече е правено и не ми интересно .А килограмите от такова се добавят и не са 2 или 3 а с помпата редуктора и радиатора не помалко от 5 .
        Иначе ако не бях много ограничен в килограмите ,щях да си сложа ''топъл ''стол [ATTACH=CONFIG]499404[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]499405[/ATTACH]
        Готина седалка! Ама ти трябва толпоносител от ризата до стената на цилиндъра. Не те навивам за цяло водно а само да пробваш вместо олово да минеш с антифриз.
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Re: Необходим коментар ,возможно акъл

По-скоро орязване на външния кожух на водната риза и заваряване на ребра, но как ще се отрази това на никасила не се знае.
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Не са никасилови цилиндри , и гилзите по принцип могат да се извадят при нагряване до 200 градусаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:воздух.jpg
Прегледи:1
Размер:52.1 КБ
ID:5413335Натиснете снимката за да я уголемите

Име:въздух.jpg
Размер:37.6 КБ
ID:5413336Натиснете снимката за да я уголемите

Име:въздух2.jpg
Размер:78.8 КБ
ID:5413337Натиснете снимката за да я уголемите

Име:въздух3.jpg
Размер:87.5 КБ
ID:5413338Натиснете снимката за да я уголемите

Име:въздух4.jpg
Размер:96.2 КБ
ID:5413339Натиснете снимката за да я уголемите

Име:14_024.jpg
Размер:24.7 КБ
ID:5413340
            малко снимчици

Коментар

Виж дали няма да стане да насадиш цилиндрите, барабар с буталата и главите от Иж П3. Диаметърът на Вихрь е 72 и нещо мм по спомен, толкова е и на ижето. Ако и прозорците на цилиндрите и картера съвпадат - ОК. Друг вариант е рязан двигател от ИЖ Спорт (32к.с.) На него съвсем не му пука дали коляновият вал ще е отвесен. Ще имаш секс с редуктора, обаче.
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Едвали някой ще продаде такъв двигател ,а цилиндър струва 80-90 лв .Ще правя това каквото имам ,тези Вихри ги има почти във всяко едно мазе на по 100лв, така че може да се поексперементира .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X