Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подвижна лампа ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Подвижна лампа ?

Току що ми пристигнаха тия:

и тия:

За първите - мога да кажа че със сигурност светят! Понеже "халогените" за мъгла са ми високо горе до фаровете, от тях особена полза няма, та набързо станаха на DRL с чифт такива крушки. Преди това бях сложил от тия с многото диоди, но не съм доволен. на втория месец половината диоди не работеха.

Второто съм си го взел за светлина за задна скорост. Довечера и него ще го видим що за стока е.

Прави впечатление и друго - тия за халогените са с различно фокусно разстояние от тия за светлина при заден ход.

...естествено, пълно щастие няма. Скъпи са, пущините!
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Току що ми пристигнаха тия: ...
      Става въпрос за подвижна лампа, не за крушки за фарове.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Става въпрос за подвижна лампа, не за крушки за фарове.
        Същото го слагаш на подвижната лампа. Ако иде реч за авто подвижна лампа. Ако за в контакта - хавата е друга.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от korlan Преглед на мнение
          Като цяло - лампа с диоди - харчи малко, свети много. Аз лично имам една.... не знам колко е подвижна - 5 метра кабел с две щипки за акумулатора и от другата страна завършва с една 20W kрушчица.... абе чудо на техниката...дядо ми я даде от жигулата.. да съм имал в колата, да ме е срам да я извадя
          Срам, Срам, ама кеф и върши работа - нали?
          Не е важно дали котката е бяла или черна, а да лови мишки.
          Случайно минах през аутлета на Ихтиман и там имаше интересна светодиодна лампа за 16 лева.
          АИГ-Заваряване ООД
          Заваръчни апарати "DEL"
          http://www.aigwelding.com
          0889 522 036

Коментар

Спаркиииии кажи баце,кажи от кьде ги скубеш тия,че имам малко коли дето им трябват DRL?Тука чакам мьгла да падне втора петилетка вече и все греда
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
              Спаркиииии кажи баце,кажи от кьде ги скубеш тия,че имам малко коли дето им трябват DRL?Тука чакам мьгла да падне втора петилетка вече и все греда
              Те ти ги за H7:
              http://www.ebay.com/itm/CREE-Q5-H7-LED-FOG-LIGHT-BULBS-BMW-7-SERIES-E65-E66-02-/330586069917?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4cf8771b9d#ht_3707wt_1392

О
              т същия търговец има и за HB4 и прочие.

Истинските са тия с Cree диоди. Не че другите не светят - цялата джипка ми е с диоди, обаче другите се представят мижаво за DRL.

Коментар

Почна се,мерси
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение

Почна се,мерси
                  Едно съветче - ако ще взимаш за стопове, мигачи и прочие, взимай със съответния цвят - червени, жълти и т.н. Иначе не се получава добре. Където бели - взимай CREE - например за задната скорост. На другите бели се случва да дефектират част от диодите. Необяснимо за мен - само белите. От цветните нямам нито един дефект.

ПП: Иде реч за тия:
                  http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2pcs-1157-13W-High-Power-LED-Amber-Indicator-Bulbs-/190566373226?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2c5ea4176a#ht_1646wt_1166

И
                  не, не са 13W. Около 3W са. Реално, червените светят с една идея по-слабо от обикновена 21 ватова крушка.
                  Последно редактирано от sparkybg; 23-08-11, 10:13.

Коментар

В работата имаме LED фенер на батерии като показания в по-предишен пост, но с кълчещо се рамо и с 3 магнита.. голямо удобсвтво е... даже още първия ден като го взема началника докато бях в една шахта да заварявам тръби на тъмно, го изпуснах от 6 метра по стълбата та на бетона и само се пукна леко, но си бачка перфе... мисля беше 60-70лв. бая пари за една лампа, но наистина е голямо удобство...
                    А като работя в нас по нещо, най-удобно ми е да си светя с малките луминисцентни тела (по 8вата, кадето ги има по всички авто маркети, практиреки и тнт) понеже светлината не заслепява така както крушките, достатъчно светло ми е а и не грее толкова колкото крушката... Иначе, ламбата в гаража (за кърпене и тая в канала за гърнетата) сме я модифицирали с буркан (взет от мазето с подходящ размер) и малко алуминиева лента... сложен (и грозен) дизайн за смяна на крушката (и кофти смяна на самия буркан след изпускане и чупене на същия), но поне не се пръскат крушките от капките на телоподаващото, а само се късат жичките при по-продължителни и яки сътресения
                    Моите снимки...
                    https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
                    https://500px.com/ivankoo

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X