Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подвижна лампа ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Подвижна лампа ?

Момчета, дайте идея как да си направя или да си купя качествена подживна лапмпа...
    Писна ми вече, все купувам и всичко е китайско и като работи повече от 30 минути почва да става наливна, преди си карах само на фасонка и крушка, ама непрекъснато ги чупя...
    Вие как деиствате?

От: Подвижна лампа ?

Аз работя с автомобилни крушки, но трябва трансформатор за 12 волта.
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аз ползвам от тези луминисцентните, дето им викат "енергоспестяващи" на нормалните крушки, много бързо им се къса жичката от подмятането, пък и не греят толкова и са по-удобни.
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Имам в гаража две светодиодни фенерчета, от тези, дето пише "police" на тях На едното съм залепил и магнит. Добра работа ми вършат.
        Никакви крушки повече! Има нелоши светодиодни подвижни лампи с акумулатор/адаптер.
        И стационарни лампи в канала разбира се.

Коментар

И аз доста крушки изпочупих,понеже пръските от телоподаващото пробиват стъклото и в един момент изгасват.Отделно от подмятането жичката на обикновенните не издържа и гори.В момента си светя с една луминисцентна 8w ,струва цялата към 8-9лв.,а самата пуричка нещо 1-2лв. по спомен и съм доволен за момента,но си трябва пазене.
          ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Слаба е светлината. Автомобилна лампа свети добре и издържа месеци, само това неудобство с 12-те волта.
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Не е евтинка,да си кажа аз преди да ме псуваш.

6 диода на 12 волта с 10 метра кабел с пишка за запалка и дрьжка от отверка на самата лампа.Може да го вали дьждец,да го фраснеш 20 пьти в земята,да му е студено или топло .................и пак свети.Малко е големичка и крьгла та няма как да се завре навсякьде,но за там чети по-долното.

Цената и е около 60 долара,дьрпа 0.6 ампера и се ползва за какво ли не - от оффроуд джипки та до каросерии на камиони или бричките по летището
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Пробвай с хубав челник .
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Ето и малката която можеш да я навреш кьдето искаш,за работа около мотора се е утепала.Ляв ьгьл на задната броня на джипката.78 лумена,155 милиампера и противоводна до нам си там колко метра.Размера е колкото часовника на рьката ти и тройно по дебела или около 4 см диаметьр и 3 височина.Волтажа от 8 до 24 волта и цена от 18 кинта.

Майтапа на страна,това вьрши идеална работа и си заслужава всеки долар.

http://www.oznium.com/marine-led-light/action
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

http://www.dealextreme.com/p/univers...r-adapter-2705

А за 12 волта е лесно,едно такова е около десетина кинта тук и дьржи включено с месеци.Подобно на това ползвам за усилвателя на ГСМ сигнала и няма как да вкарам колата в хола та ми се наложи да си взема още едно от тия и в момента е забито перманентно в контакта.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от mi6el Преглед на мнение
                      Момчета, дайте идея как да си направя или да си купя качествена подживна лапмпа...
                      Писна ми вече, все купувам и всичко е китайско ...
                      То така или иначе, всичко е китайско.

Засега съм доволен от това:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0010.jpg
Прегледи:1
Размер:52.0 КБ
ID:5294162

Струва 30-на лв. Свети доста силно, та може да се използва и като фенер. Има кука, както и магнит от задната страна. С акумулаторна батерия е и има адаптери и за 220 и за 12 волта.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Подобна плочка диоди на 12 волта и 6 вата / което не е малко,фенера ми е 3 / противоводна и противоудьрна я намирам тук на цена от 30 кинта.Леко по-качествена ще е от тия Китайските,това не ми издьржа и половин крьгче.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

И аз имам три от тези.Работят си.Само ме дразни ,че да го изключиш трябва да минеш през всички режими.
                          Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                          Grand 3.1TD
                          0898 620 306 Стоян

Коментар

Да, тия вършат работа. Има една идея по добри с въртяща се глава. И една идея по скъпи.

Коментар

Като цяло - лампа с диоди - харчи малко, свети много. Аз лично имам една.... не знам колко е подвижна - 5 метра кабел с две щипки за акумулатора и от другата страна завършва с една 20W kрушчица.... абе чудо на техниката...дядо ми я даде от жигулата.. да съм имал в колата, да ме е срам да я извадя

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X