Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се обезвъздушава хидравличен крик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как се обезвъздушава хидравличен крик

Стефан е обяснил по-горе.
    Отвори линка,свали курсора под екрана за да видиш и двата черни Т-образни клапана.Ако десният не работи,то тогава течността се връща обратно и крика пропада:
    http://www.youtube.com/watch?v=wGPix...eature=related
    П.П.Възможно е да изпуска уплътнението на работния цилиндър.
    Без триене няма движение !

Коментар

Колега, не ти работи едното клапанче, те са съчми с пружинки и са затворени с винтове за отвертка, може конусчето в отвора (отворите) да не е добре, понякога се оправят като се чукне по съчмата. Понякога само заради това някой си изхвърлят целите крикове.
      При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

Най-вероятно клапана за спускане ти прави проблем,намира се в пробката за спускане,представлява съчма 4-5мм,някой ако е развил докрай пробката,съчмата изпада.След затягане(без съчма) има посочените симптоми,повдига леко и пада.Не се обезвъздушава,става автоматично,30% газ за осветление задължително в хидравличното масло,налива се при прибран крик до отвора за пълнене при вертикално положение.
        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

В крайна сметка се оказа, че не трябва обезвъздушаване. Не бях разредил маслото с керосин и трябваше повече усилие за вдигане и спускане. Сега и това е в ред. Направих си от тръба и лост с четириграм и така...Абе майстора си е майстор!

Да не мислите, че ми трябва? За лудо работи - за лудо не стой! Обичам да се занимавам с реставрация на разни джунджурии и това беше поредната. Ако на някой му трябва, заменям за ролков магнетофон.
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Хм, аз имам същия такъв и си работи с моторно масло, и то отработено, не съм го разреждал с нищо

Коментар

А, работи си, разбира се, но маслото, когато е гъсто, минава по-бавно през разните клапани.
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

И аз имам проблем с един крик Пробвах с масло, с масло и газ - няма ефект Смених о-рингчето на буталцето На моменти тръгва да работи на моменти спира Под червеното капаче има болт с о-ринг пружинка магнит и съчма Не мога да разбера дали не ги намествам добре или има др проблем Забелязах че при напълно натегнат болт (под червеното) крика съвсем спира да работи Исках да развия буталото на крика но не успях Крика е като на картинката но 16т
                http://image.made-in-china.com/2f0j0...8T-TUV-GS-.jpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X