Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трабантче за офроуд и дрифт?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Трабанче за офроуд и дрифт?

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
    Такааааа! Нещата започват да изплават от сферата на теориите и да невлизат в любимата ми практика /трудово обучение му викакха едно време/.
    От вчера съм горд собственик на Трабант комби- 1987г. с теглич.
    Честито! ....Следя темата с интерес и пожелавам успех в начинанието!
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Извън темата, но все пак... има ли начин да се корегира грешката в заглавието на темата? "Трабанче" -> "ТрабанТче"
      My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
        Извън темата, но все пак... има ли начин да се корегира грешката в заглавието на темата? "Трабанче" -> "ТрабанТче"
        Tака е по-автентично!

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
          Ха! Чак сега стоплям. Не е нарочно ма си е готино. Ако все пак вади нечии модераторски очи - да го коригират.

За разлика от Цвети в една друга тема аз покорих КАТ бързо и яростно. И как да е иначе с такъв звяр под д-то?. Сега остава да замоля аудиторията за свежи идеи и търпение, че не ми е само това на главата и едва ли ще започна да го разкоствам от днес .... то пък кой ли знае?
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Ами давай не ни дръж в напрежение дълго. А може и темата да се премести във другият раздел.

Поздрави.
            Въчо Иванов Tel. 0899 837 607

Коментар

Жоре ето за надъхване на аудиторията

no signature no problems

Коментар

Нещо такова ли искате да направите ?

Коментар

Нещо такова? Само за окачването, дизайна е дизайнерски

Ето го и в почти готов вид
                  Ако искаш да разсмееш Господ - разкажи му плановете си.

Коментар

Жоре да не ти досвидя трабанчето че не си го резнал още ?

Коментар

Първоначално публикуван от vacho Преглед на мнение
                      Жоре да не ти досвидя трабанчето че не си го резнал още ?
                      Трабо е такъв симпатяга по принцип, та верно ми е малко ...... ама не е това основната причина. Просто не ми достига време и сила. Нещо са ме налегнали други задачи. Обаче сега съм си пуснал една отпусчица около коледа. Надявам се да се почнеме тогава.
                      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Аз знам че е синпатяга та затова те попитах. Един мой приятел си бвзе такова комги като твоето уж за село да си превозва дървата и да ходи за риба а тя каква стана, заряза си и колата и джипката и взе да брамчи само със него.
                        Дане направиш и ти така ей?

Коментар

Първоначално публикуван от vacho Преглед на мнение
                          Аз знам че е синпатяга та затова те попитах. Един мой приятел си бвзе такова комги като твоето уж за село да си превозва дървата и да ходи за риба а тя каква стана, заряза си и колата и джипката и взе да брамчи само със него.
                          Дане направиш и ти така ей?

Не е много далече от акъла и това.... само парно да имаше и да не беше такава цифра пустото масло. Всяко палене и тръгване на някъде с това чудо си е като приключение. Забавлявам се страшно. Но това още повече ме нахъсва в общи линии. Какъв ли ще е кефа от 100кс на заден мост а?
                          0888932647

Коментар

Хах, защо да е цифра... ако не ти се купува 2-тактово масло можеш да слагаш и най-обикновенно моторно, обаче беше друго разреждането, не 1:50 както е на двутактовото... с такова наще караха вартбурзите (имахме 2 купувани нови и 1 след това) та единия, които се караше предимно с моторно масло, беше на 300000км. с перфектен двигател А за парното, явно гърнето не е наред нещо... че нали от там взима топлина
                            Моите снимки...
                            https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
                            https://500px.com/ivankoo

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanko Преглед на мнение
                              Хах, защо да е цифра... ако не ти се купува 2-тактово масло можеш да слагаш и най-обикновенно моторно, обаче беше друго разреждането, не 1:50 както е на двутактовото... с такова наще караха вартбурзите (имахме 2 купувани нови и 1 след това) та единия, които се караше предимно с моторно масло, беше на 300000км. с перфектен двигател А за парното, явно гърнето не е наред нещо... че нали от там взима топлина
                              Ха та то и моторното масло си е цифра. Имам нещо изчекнато в главата на тая тема. Не ми обръщайте внимание. А парното си работи по трабантовски. Няма вентилатор /да не е нещо само моя а?/ и от там обдухва с топло само в движение. А по Софийските задръствания движение йок.
                              0888932647

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                                Ха та то и моторното масло си е цифра. Имам нещо изчекнато в главата на тая тема. Не ми обръщайте внимание. А парното си работи по трабантовски. Няма вентилатор /да не е нещо само моя а?/ и от там обдухва с топло само в движение. А по Софийските задръствания движение йок.
                                Това с парното е изконен проблем на всички трабухи Нямат вентилатор в ориджинъл, всеки си слага какъвто намери
                                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X