Тя рикшата няма да е точно без двигател, но той няма да е забележим при това ще е 4х4 с блокажи
предполагам рикшата спада към колелата и проблем не би трябвало да има, но знам ли
Можеш спокойно да се движиш по улиците. Няма регистрация, няма дрегери. Абе кеф.
А момчето от Русе преди години работеше като такси в София. Возеше по двама човека на рикшата.
На мен пък ми се мотае нещо подобно. Само, че с електромотор, лекинко скрит някъде под седалките /заедно с акумулатора/. Така ще може да подпомага по баирите напр.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Интересува ме може ли рикша без двигател да се движи по пътната мрежа
Има ли изискваня регистрации?
Нещо, което не е изрично забранено... Защо да не може?
Знаеш ли какви конструкции се движат в малките градове есенно време? Шаси от виетнамка, двигател едноцилиндров дизел, скорости от УАЗ, спирачки... йок! Всичко това осукано с три метрови каиши, играещи роля на трансмисия. Най-отпред еднометров циркуляр и трима мангала отгоре. Никой не ги бръсне какви са и защо са на пътя. А мен от утре ще ми късат гъза за фарове и грайфери на гумите. Кучета и котки може, а...
Много ме е яд, защото един такъв ми намачка предишната кола, обаче няма застраховки, закон го не хваща - катаджиите гледат на другата страна.
Въпроса е дали искаш да е рикша с 4 колелета или стандартна триколка. А относно движението из града или извън него нямаш никакъв проблем, защото това е ВЕЛОСИПЕД ! Карах рикша това лято в Европа и ако ти представлява интерес може да обменим идеи. :-)
Коментар