Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рикша по пътя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Рикша по пътя

Интересува ме може ли рикша без двигател да се движи по пътната мрежа
    Има ли изискваня регистрации?

От: Рикша по пътя

В Русе имаше един шемет, Тодор Пасев май се казваше, който обиколи Европа с рикша. Не съм виждал да е с регистрация. Но и не го срещам напоследък.

Коментар

Тя рикшата няма да е точно без двигател, но той няма да е забележим при това ще е 4х4 с блокажи
      предполагам рикшата спада към колелата и проблем не би трябвало да има, но знам ли

Коментар

Ей тва е интересно, аз отдавна мисля за някоя такваз глезотия. Ще чакам снимки и развитие на темата
        -------Honda CR-V 128к.с.--------
        "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Ето ви един сайт за вдъхновение. http://www.atomiczombie.com/
          Аз се "разболях" от него миналата седмица.
          [I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]

Коментар

За да започна проекта първо трябва да съм сигурен, че ще мога да го ползвам по пътищата, иначе няма смисъл.

Коментар

Можеш спокойно да се движиш по улиците. Няма регистрация, няма дрегери. Абе кеф.
              А момчето от Русе преди години работеше като такси в София. Возеше по двама човека на рикшата.
              На мен пък ми се мотае нещо подобно. Само, че с електромотор, лекинко скрит някъде под седалките /заедно с акумулатора/. Така ще може да подпомага по баирите напр.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              -----------------------------------------------
              0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                ...
                А момчето от Русе преди години работеше като такси в София. Возеше по двама човека на рикшата.
                ...
                Ето едно материалче за шемета и рикшата му:

http://skandalno.net/%D0%B1%D0%B3-%D...%BB-%D1%81-379

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
                  Интересува ме може ли рикша без двигател да се движи по пътната мрежа
                  Има ли изискваня регистрации?
                  Нещо, което не е изрично забранено... Защо да не може?
                  Знаеш ли какви конструкции се движат в малките градове есенно време? Шаси от виетнамка, двигател едноцилиндров дизел, скорости от УАЗ, спирачки... йок! Всичко това осукано с три метрови каиши, играещи роля на трансмисия. Най-отпред еднометров циркуляр и трима мангала отгоре. Никой не ги бръсне какви са и защо са на пътя. А мен от утре ще ми късат гъза за фарове и грайфери на гумите. Кучета и котки може, а...
                  Много ме е яд, защото един такъв ми намачка предишната кола, обаче няма застраховки, закон го не хваща - катаджиите гледат на другата страна.

Коментар

Във Варна си ги имаме такива
                    http://vbox7.com/play:854d1c3c
                    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Въпроса е дали искаш да е рикша с 4 колелета или стандартна триколка. А относно движението из града или извън него нямаш никакъв проблем, защото това е ВЕЛОСИПЕД ! Карах рикша това лято в Европа и ако ти представлява интерес може да обменим идеи. :-)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X