Здравейте, намислил съм да си направя сонда. Комшийските сонди са на дълбочина максимум 6 метра. Вода, казват, има много. Слоевете са, земя, глина, дребен чакъл с пясък. Достъпът за сондиране е почти нулев. Малка мобилна сонда може да влезе. Става въпрос за района на, Земен - радомирско.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Да ми препоръчате сондьор.
Свий
X
-
0876 27 27 67, Бонев, с него говорих тогава. Аз съм на Пчелина, преди Ковачевци, вилата е на 200 м над бившата гребна база, сега там ходят рибари, къмпингари и лодкаджии. При мен вода излезе на 58 метра, сондата е обща със съседа и все беше готов да се откаже на 50-ия метър. Ако при теб е на 5 - 6 м и е меко вероятно ще се справиш сам. Иначе има разни машини за сонди тип бобкат, при мен бяха с една Прага или нещо такова на 70 години, но имаше достъп през портала на съседа.
Коментар
-
Предполагам, за 6 метра само няма как да ти вземе няколко хиляди, които би взел от друго място. Виж някой друг, но повечето ще откажат, защото имат работа за месеци напред или ще ти кажат цена, която не ти изнася за да се откажеш. Все пак аз бих пробвал с ръчна сонда и след това да продам оборудването. Или някой с ръчна сонда да ти го направи.Първоначално публикуван от tatenceto Преглед на мнениеГоворих с Бонев. Можел само да сканира за вода. Не му се връзвало да сондира. Плитко му е.
Коментар
-
Днес ми довършиха сфредела, за 6 метра. Събота, може би, ще поръчвам тръба и чакъл. И ще се копае ала, направи си сам.LZ1NSO
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар