Здравейте, намислил съм да си направя сонда. Комшийските сонди са на дълбочина максимум 6 метра. Вода, казват, има много. Слоевете са, земя, глина, дребен чакъл с пясък. Достъпът за сондиране е почти нулев. Малка мобилна сонда може да влезе. Става въпрос за района на, Земен - радомирско.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Да ми препоръчате сондьор.
Свий
X
-
0876 27 27 67, Бонев, с него говорих тогава. Аз съм на Пчелина, преди Ковачевци, вилата е на 200 м над бившата гребна база, сега там ходят рибари, къмпингари и лодкаджии. При мен вода излезе на 58 метра, сондата е обща със съседа и все беше готов да се откаже на 50-ия метър. Ако при теб е на 5 - 6 м и е меко вероятно ще се справиш сам. Иначе има разни машини за сонди тип бобкат, при мен бяха с една Прага или нещо такова на 70 години, но имаше достъп през портала на съседа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от tatenceto Преглед на мнениеГоворих с Бонев. Можел само да сканира за вода. Не му се връзвало да сондира. Плитко му е.
Коментар
-
Днес ми довършиха сфредела, за 6 метра. Събота, може би, ще поръчвам тръба и чакъл. И ще се копае ала, направи си сам.LZ1NSO
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар