Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хибрид между ГАЗ66, ГАЗ53 и още нещо...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

А, там кви чудесии са правили хората... Ама те са много, и заводите наоколо, и всичко евтино...
    КАТ пък кво искаха? За "външен вид" ли се заяждат (или това вече го няма в правилника?) или за "промени в конструкцията"? Мамка му ...((( Ако са се хванали сериозно, да вървим в Технотест да търсим някъв начин...

Коментар

Е теб ако те подгонят за това просто смешно.Пламен сигорно са го спрели заради гумите щот стърчаха отвън малко и сигорно за това.Не вярвам да те спрат теб.Кво ти е на джипа?
      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Поглеждат вътре и:нямаш задни седалки,какви са тия"тръби" ,о и калниците рязани,и целия в лепенки.Накрая се разбрахме де. :Но за разлика от Митко без десетачка.МРАЗЯ ДА ДАВАМ като няма защо.

Коментар

Мен обикновено ме питат кога ще е следващото състезание
          Е , един се заяде за това , че по талон МПС-то е ЧЕРВЕНО , а на практика МАСКИРОВЪЧНО, но оправихме - 10лв. и кой откъде е ...

Коментар

Абе мите ти знаеш ли ква история ми разказваха за теб.Как на сфетофарите колите се дърпат от теб! не знам как е но си представям неква лелка как в огледалото вижда 2 фара и неква машина ахаха.Но има какви ли не изцепки.Но си помислете как ли е на тия с Г-класите.Като са отрязани от всякаде.А в четвъртак видях една но не помня на кого беше.

Коментар

Айде тогава да кажат по кои членове седалките са задължителен агрегат като не возиш пътници. По кой е забранено, или се урежда возенето на товар тип "тръби" в кабината. В кой се урежда въпроса с лепенките. Кво е наказанието за нарушение. И що трябва "да пият по кафе" за 10 лева, като ей отсреща е по 40 стотинки...
              Аман от педали((( Вместо да се зарадват че някой пряви нещо, нали и те са големи автомобилисти, че и профи ... Баш състезателите не катострофират и спазват правилника...

Коментар

Знаете ли какво си мисля.Защо толкова се ебават с тия джипове бе.Тръбите вътре супер допълнителна осигоровка.Коланите са си много по сигорно от колкото на тия полицай в астрите.Защо не спират тъи наречените "бегачки"?А Джиповете?Може ли някои да каже.Като помислиш че тия коли са управлявани повечето случеи от някой съполив пубер.

Коментар

И зениците му карфици, и като диша, и от ушите му тече дим от тревата...
                  Мене ако питаш - пробват. Работата е никой да не им дава, бързо ще се откажат. Богатите не карат такива коли. Еле па по шосето...

Коментар

Какво да се прави.Такива "бегачки" под път и на път.Само в моя квартал се мотат към 20-тина.И половината ги карат 16,17 годишни.Още не разбрали какво е автомобил.Добре че тате богат и пуска пари за рушвети щот иначе.Но какво да се прави!

Коментар

diavol koleda

Мене пък ако някои ме пита точно тия така наречени бегачки стил ала Бързи и яростни са най- не регистрираните машини по тях е тунинг до тунинг мила моя маинольо ма не тях никои ги не закача те са готини я ми кажете в колко от вседеходите на хората които се занимават на сериознно с оффроуд е направаена преработка която да не късае подобрение на сигурноста и проходимоста щото трабва да ви кажа че по тия бегачки се слагат кви ли не джунджурии и са като коледни елхи ама колкото от техните собственици си слагат споилер да рачем знаеки дали това е правелния такъв и дали наистина има смисъл от него вобще а това за седалките трябва да ви кажа че мноого ги гледат щото сега с тия тъпи ми.. опа винетки като видат превозно средство с жълта винетка и го спрат и му няма задните седалки и опаа спасителен план за деня ще има кафенце и се почва нещо маи сме товарна кола а и си пестим пари за мин...опа кво ми става пък на мена винетка искам да кажа имам такъв пример едни приятел на баща ми го спяха в едно пловдивсо село той кара бус само че пътрнически със седалки и ги беше свалил за да вземе нещо по едро от Пловдив маи некакви улуци бяха не помня еи бога ми изядоха за тия седалки седалките та седалките
                      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                      тел.088четири 9едно9 4нула4
                      -------------------------------------------------------

Коментар

Въпроса е в талона на автомобила какво пише, ако е товарен то в талона пише "товарен"....тогава дори и да има седалки няма мърдане, ако е пътнически не могат да ти кажат нищо дори и да няма седалки.
                        Никъде в закона не пише със седалки и без седалки, а пише "товарен" или не! Ама те пробват ако мине, мине, ако не следващия.

Коментар

Първоначално публикуван от DJDAVEL
                          Знаете ли какво си мисля.Защо толкова се ебават с тия джипове бе.Тръбите вътре супер допълнителна осигоровка.Коланите са си много по сигорно от колкото на тия полицай в астрите.Защо не спират тъи наречените "бегачки"?А Джиповете?Може ли някои да каже.Като помислиш че тия коли са управлявани повечето случеи от някой съполив пубер.
                          спират всичко де що се движи - от москвича с чувалите картофи вътре, до Ес-класа... Преди ги беше страх от хубавите коли, ама вече спират на ред...

а "сополивците с бегачките" са дето се вика половината деца на полицаи, а останалите наркодилърчета /или и двете/... Все "свои хора"... В квартала имаше едно хлапе на има-няма 10 /десет/ години цяло лято бръмчи с едно скутерче... обаче "тате е полицай"
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

diavol koleda

Да тате е полицаи а ние дето сме простосмъртни кучета ни яли нали кво ли си викат мани ги тия смотаняци кво разбирта па те лашкат се с некви смотани коли из калта и чукарите а ние мале то бегачки то бързи то яростни ма нали така мацките кълвът коя ще е тая дива мадама дето ще хареса кален до уши оффроудър ами бе по лесно ако тати е полицаи или "добре облечен бизнесмен" кажи го мутра (ма нали и те вече се сърдят като им казват така) да ти вземме некоя бичкия и газззззззззззззззззззззз докато не изравниш некои стълб с асфалта па другите да му мислят недаи си боже до тоя стълб има некоя бабичка дето си чака реиса или де да знам там кво ма не тате е полицаи бе за него закони няма пак нека нас ми муфтят за седалки ами те скоро и вериги през август ще ни искат или сигурно като си оффроудър и караш джип недаи си боже нямаш лебетка ше е против правелника а тогава да ги видя тия с МЛ и X5 кво ще правят ( не че лебедката е маловажно средство просто за това сравнение се сетих)
                            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                            тел.088четири 9едно9 4нула4
                            -------------------------------------------------------

Коментар

аз имам друга теория по въпроса. кварталните бегачки рядко ги спират, защото обикновено това са момчета взели книжки съвсем наскоро и нямат пари, а никой полицай не спира зада пише акт, поне аз такъв не съм срещал, а като мине някоя 4х4 бегачка тип състезателна, катаджията вижда едни 20 лв. които се опитват да го подминат, е как да устои
                              drive alive

Коментар

Это "Мамонтенок" фирмы "Арктиктранс". сочлененный снегоболотоход для Крайнего Севера. автомобиль (если это транспортное средство еще можно назвать автомобилем) вполне оригинальный, хотя в нем и использовано много стандартных узлов. Кстати, человек на третьем снимке, стоящий в снегу по пояс около колеса, а на последнем высовывающийся из люка - это я
                                Технические характеристики машины можно глянуть вот здесь
                                http://vezdehody.ru/production/mam.htm

а вот здесь моя статья про нее
                                http://vezdehody.ru/press/4x4-raw.htm
                                Андрей Судьбин ("Кирасир"), журнал Off Road DRIVE

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X