Здравеите днес случаино минах и видях този камион нямах много време и го снимах набързо,На мен лично ми прилича на ФОРД???
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв е този камион ?
Свий
X
-
До: Какъв е този камион ?
Чакай сега, ти нищо не разбираш....
.Ей сега ще изкочи някой дето ще го обяви за ретро и ще започне да му иска двайсеетина хиляди и ще се чуди що никой не кълве...
"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
В началото на демокрацията имаше едни такива с някъква странна марка Бедфорд . Тогава от германията и другите "изгнили" капиталисти се внасяше всичко възможно най ефтино. По разните американски бази из Германия масово продаваха подобна остаряла и вече ненужна техника защото продажбата и дори и за символична сума си беше печалба а рециклирането или транспорта обратно в щатите освен че е безсмислено е и доста скъпо. По този път дойдоха и " Сините птици" на Кремиковци както и подарените шевролети на армията. Като гледам снимките на по заден план има нещо като рейс Чавдар в същото техническо състояние.Последно редактирано от sek.1; 26-01-10, 07:12.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
По-скоро строителен фургон и пред него лек автомобил. Този камион наистина може да бъде много полезен - отзад ще побере всякаква градинска техника и може да се заключва
Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
Коментар
-
Втора снимка. Погледни още веднъж....Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнениеКолега,къде го видя тоя рейс,
Това отазд е ремарке,където вътре спят пазачи,среща се по язовирите и сондите.
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
Коментар
-
Здравеите колеги радвам се че темата е интересна и наистина имаше много техника около така наречения "камион"
Въпросното място е много близо до софия нови искар във самия краи на града тези дни ще мина отново и ще разгледам около машината какво по точно има и дали това отзад е фургон или нещо друго, поздрави
Коментар
-
На мен ми прилича на камионите които американците преотстъпиха за нуждите на БГ армията след войната в залива.В габровската болница преди няколко години съм виждал подобен камион линейка.Марката мисля че беше Шевролет но не съм сигурен.
Коментар
-
Ако визираш Шевролет К5, почти съм сигурен че не е той... Няма толкова изразени/изнесени калници.....Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар