Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв е този камион ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв е този камион ?

Здравеите днес случаино минах и видях този камион нямах много време и го снимах набързо,На мен лично ми прилича на ФОРД???
    Прикачени файлове

До: Какъв е този камион ?

"КАМИОН" е твърде преувеличено за това на снимката.
    Определено е нещо американско - я Форд, я Интерншънъл, но мисля, че в това състояние и производителя трудно ще си го познае.

Коментар

Чакай сега, ти нищо не разбираш.... .Ей сега ще изкочи някой дето ще го обяви за ретро и ще започне да му иска двайсеетина хиляди и ще се чуди що никой не кълве...
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

В началото на демокрацията имаше едни такива с някъква странна марка Бедфорд . Тогава от германията и другите "изгнили" капиталисти се внасяше всичко възможно най ефтино. По разните американски бази из Германия масово продаваха подобна остаряла и вече ненужна техника защото продажбата и дори и за символична сума си беше печалба а рециклирането или транспорта обратно в щатите освен че е безсмислено е и доста скъпо. По този път дойдоха и " Сините птици" на Кремиковци както и подарените шевролети на армията. Като гледам снимките на по заден план има нещо като рейс Чавдар в същото техническо състояние.
        Последно редактирано от sek.1; 26-01-10, 07:12.
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

По-скоро строителен фургон и пред него лек автомобил. Този камион наистина може да бъде много полезен - отзад ще побере всякаква градинска техника и може да се заключва
          Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Колега,къде го видя тоя рейс, Това отазд е ремарке,където вътре спят пазачи,среща се по язовирите и сондите.

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
              Колега,къде го видя тоя рейс, Това отазд е ремарке,където вътре спят пазачи,среща се по язовирите и сондите.
              Втора снимка. Погледни още веднъж....
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Да,де,това е фургон с термоизолация и сложен на обикновено ремарке,вътре има 2стаи маса и легло.

Коментар

Това отзад е хладилен фургон със сериозен агрегат,ама май говорим за марка на камиона...
                  [FONT=Comic Sans MS]
                  [/FONT]

Коментар

Ето ги едно по едно, че нещо стана неясна ситуацията

1 - камион
                    2 - хладилен фургон
                    3 - лек автомобил
                    4 - строителен /спален/ фургон
                    Прикачени файлове
                    Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Здравеите колеги радвам се че темата е интересна и наистина имаше много техника около така наречения "камион" Въпросното място е много близо до софия нови искар във самия краи на града тези дни ще мина отново и ще разгледам около машината какво по точно има и дали това отзад е фургон или нещо друго, поздрави

Коментар

На мен ми прилича на GMC 6500, 1975-1980 :

LZ1GYY
                        0898 436 956

Коментар

На мен ми прилича на камионите които американците преотстъпиха за нуждите на БГ армията след войната в залива.В габровската болница преди няколко години съм виждал подобен камион линейка.Марката мисля че беше Шевролет но не съм сигурен.

Коментар

Ако визираш Шевролет К5, почти съм сигурен че не е той... Няма толкова изразени/изнесени калници.....
                            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

По скоро е това:

Model:C60
                              Year: 1990
                              Horsepower : 366

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X