Здравеите днес случаино минах и видях този камион нямах много време и го снимах набързо,На мен лично ми прилича на ФОРД???
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв е този камион ?
Свий
X
-
До: Какъв е този камион ?
Чакай сега, ти нищо не разбираш.....Ей сега ще изкочи някой дето ще го обяви за ретро и ще започне да му иска двайсеетина хиляди и ще се чуди що никой не кълве...
"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
В началото на демокрацията имаше едни такива с някъква странна марка Бедфорд . Тогава от германията и другите "изгнили" капиталисти се внасяше всичко възможно най ефтино. По разните американски бази из Германия масово продаваха подобна остаряла и вече ненужна техника защото продажбата и дори и за символична сума си беше печалба а рециклирането или транспорта обратно в щатите освен че е безсмислено е и доста скъпо. По този път дойдоха и " Сините птици" на Кремиковци както и подарените шевролети на армията. Като гледам снимките на по заден план има нещо като рейс Чавдар в същото техническо състояние.Последно редактирано от sek.1; 26-01-10, 07:12.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
По-скоро строителен фургон и пред него лек автомобил. Този камион наистина може да бъде много полезен - отзад ще побере всякаква градинска техника и може да се заключваНякои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнениеКолега,къде го видя тоя рейс,Това отазд е ремарке,където вътре спят пазачи,среща се по язовирите и сондите.
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
Коментар
-
Здравеите колеги радвам се че темата е интересна и наистина имаше много техника около така наречения "камион"Въпросното място е много близо до софия нови искар във самия краи на града тези дни ще мина отново и ще разгледам около машината какво по точно има и дали това отзад е фургон или нещо друго, поздрави
Коментар
-
На мен ми прилича на камионите които американците преотстъпиха за нуждите на БГ армията след войната в залива.В габровската болница преди няколко години съм виждал подобен камион линейка.Марката мисля че беше Шевролет но не съм сигурен.
Коментар
-
Ако визираш Шевролет К5, почти съм сигурен че не е той... Няма толкова изразени/изнесени калници.....Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар