Здравейте колеги,сменях гарнитура на една от главите на БРДМ-2,двигателя е от ГАЗ 53,също така и шлайф,но се появи следния проблем през една от шпилките има теч на вода,която естествено влиза в маслото.Дайте съвет как да реша проблема.Аз имам следните идеи, смяна на шпилката,или да я намажа с някакво лепило,или да сложа препарат за запушване на течове?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем при шлайфане на глава на ГАЗ53
Свий
X
-
До: Проблем при шлайфане на глава на ГАЗ53
Първоначално публикуван от military extreme Преглед на мнениеЗдравейте колеги,сменях гарнитура на една от главите на БРДМ-2,двигателя е от ГАЗ 53,също така и шлайф,но се появи следния проблем през една от шпилките има теч на вода,която естествено влиза в маслото.Дайте съвет как да реша проблема.Аз имам следните идеи, смяна на шпилката,или да я намажа с някакво лепило,или да сложа препарат за запушване на течове?DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от military extreme Преглед на мнение...С лепило не ми се иска,защото ако се наложи после няма развиване...
Коментар
-
Първоначално публикуван от military extreme Преглед на мнениеЗдравейте колеги,сменях гарнитура на една от главите на БРДМ-2,двигателя е от ГАЗ 53,също така и шлайф,но се появи следния проблем през една от шпилките има теч на вода,която естествено влиза в маслото.Дайте съвет как да реша проблема.Аз имам следните идеи, смяна на шпилката,или да я намажа с някакво лепило,или да сложа препарат за запушване на течове?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар