Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камаз 4310

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Камаз 4310

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
    ...

@м20_маниак: добре, нека да са 7 тона вместо 6. А сега ми кажи колко камиона (включително и руски) знаеш, които тежат повече, отколкото могат да носят, че аз нещо не се сещам?
    Веднага ти давам пример - Saurer. Даже за 6х6 - Заурер 10DM. 12 тона собствено, 10 - товароносимост.
    Друг Saurer - D330 - полезен товар 11500 кг., собствено тегло 13500.

Аз наблегнах на грешката ти относно КамАЗите с колесна формула 4х6.
    Стефан е написал каквото трябва - няма смисъл да го повтаряме.

Товароподемността спрямо теглото му са си напълно адекватни за военен камион.

п.п. По-горните данни съм ги взел от сайта на ОАО "КамАЗ".
    Последно редактирано от м20_маниак; 19-08-09, 22:18.
    С "Фармахим" - непобедим
    Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
      Веднага ти давам пример - Saurer....
      ОК, прав си.

Между другото, много ти се кефя с какъв ентусиазъм се занимаваш с Варшавата и колко неща си правиш труда да учиш. Днес спечели окончателно уважението ми.

Поздрави!
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Радвам се, че ми следиш темата.

Поздрави!
        С "Фармахим" - непобедим
        Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka 23 Преглед на мнение
          Много ви благодаря за бързите отговори давайте още
          Защо говорите какво пише по книгите Елате да ги видите на кариеритенема да поверваш как се товари Камазчик зверскиА че двигателя му е слаб слаб е защото е мислен за други неща.Помним ги от Русия камазчици натоварени с дини и карани една седмица на газ до дупкакак се не пръсне тоя двигател не знам.А за руски камиони и тонажи кой не е товарил да не говори да му се смеят.Мойта Газка кара спокойно 6-7тона а и дават 3 и нещо по каталог.За кразове мазове и камазчици ако бяхте работили едно време у ДАПА щехте да имате друго мнение.Това са машини за хора които обичат обстановката да е близка до бойнатаАко ти мръзнат ръчичките или слънцето пече силно бегай от тая техника ей там на сянка са жените прикрий се покрай полите им
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Камаза си е Камаз, руснака си и е руснак и да си има недостатъци, те и Ман-овете имат, триста пъти го предпочитам от някой чиреп ROMAN и други таралясници. Наздарове братушки!

Коментар

В казармата една година карах такъв ВАРЕМ чисто нов го взех дали защото беше нов или си е добра машина не ми е давал никъкви ядове катерил съм страшни баири с него и съм влачил къква ли не потрошена техника сравнен с джогана и ЗиЛ 131 е сто класи по добър .
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Камаза е една добра машина само с два недостатака1.много слаб двигател2.много твърда возия,след 3-4 години работа и бъбреците ти заминават аааааа и забравих гори много ама много
                0885 297985,мтел-Радо
                0876 556870,виваком като домашен

Коментар

темата е за триоските доколкото разбирам, а не за изброените модели. Доколкото си спомням, такива модели след 1989 г. няма. Може да има произведени още малко, но са си модел 1989 като година. Проходимички са, слаби като двигатели, но и зависи за какво ти трябва. От това изходи, и виж дали си заслужава. Държат и на по големи товари - това сме го тествали, ама ако ще се "опъваш" на голямо разстояние - ти не трябва това.
                  [I][SIZE=1]...системен администратор-винаги има начин...:)[/SIZE][/I]

Коментар

чичко гугъл казва че има http://www.kamamotors.com/
                    0887284106-Митко
                    http://www.youtube.com/watch?v=6Fdg05yHhKk&NR=1
                    http://www.youtube.com/watch?v=wnMy5yek-ks&feature=more_related

Коментар

Първоначално публикуван от rpkn Преглед на мнение
                      ...
                      Бъркаш. Влез в сайта на ОАО "КАМАЗ" и прочети.
                      Ето, за по-лесно: http://www.kamaz.ru/ru/vehicle/serial/
                      С "Фармахим" - непобедим
                      Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
                        Бъркаш. Влез в сайта на ОАО "КАМАЗ" и прочети.
                        Ето, за по-лесно: http://www.kamaz.ru/ru/vehicle/serial/

... не бъркам ...
                        Добре виж модификациите - това, че са произведени през 1995 г. например, не значи, че са модел 1995 г. Виж камиона на снимката от началото на темата - 1989 г. Всичко в сайта на КамаЗ се предлага и пише ТТ данни, но не и година "въйпуск", т.е., когато са се явили като модел. И аз ще напиша в мой сайт, че продавам например УаЗ 469 с година на производство 2003 но не е така. Много от инфото в нета е с цел реализация на продажби и неточности къде неумишлени, каде умишлени и така. Засичал съм например в сайт на известна марка хладилници, дори съм поръчвайл онлайн, и някой път доставката се различава от снимката и рекламата ...
                        Ето го модела шаблон:http://www.cars-directory.net/galler...1620675_p.html
                        ето го и непроменен по години:http://www.cars-directory.net/gallery/kamaz/4310/ ...
                        -давам пример за 4310 каквато и темата на колегата, първичната ...
                        Последно редактирано от rpkn; 14-09-09, 17:44.
                        [I][SIZE=1]...системен администратор-винаги има начин...:)[/SIZE][/I]

Коментар

От: До: Камаз 4310

колега,ако си решил да работиш сас такьв камион вав гората,става копуваи го и нема да имаш ядове.но за друго /асвалт/ нестава.

Коментар

От: До: Камаз 4310

Първоначално публикуван от zil131 Преглед на мнение
                            колега,ако си решил да работиш сас такьв камион вав гората,става копуваи го и нема да имаш ядове.но за друго /асвалт/ нестава.
                            Наистина това е най-добрата соц машина за гората. Трябва да се има предвид, че в гората с лек кран (Явор) може да сваляш максимум 10м3. трупи. Разбира се ако все пак мислиш за машината и за свойта безопасност. Има възможност отзад да се сложат мостове с двойни гуми от обикновен камаз. Повишава се товароносимоста и се запазват пътищата но се намаля проходимостта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X