Отдавна съм им абонат и оплаквам очите от време на време ........ Правят доста ремонти , който в европата се решават с нова част от магазина ..... Има какво да види !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пакистански авто-ремонтен завод под открито небе
Свий
X
-
Как да ти кажа, някога и у нас (теоретично) беше възможно "на ливадата", имаше техникуми и там се обучавахме на практични умения, не се разрешаваше много заради разни политически простотии, но можеше...........беше
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
ОТ това, което съм слушал...действителността едно време по АРЗ-тата не е била много различна от пакистанската.
Нуждата учи. Като няма части "от магазина" или магазина е на 500 км, се оправят както могат. И който става, с времето добива значителен опит. И у нас е имало такива магьосници. Може и още да има.Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.
Коментар
-
Когато труда е евтин може всичко.
когато хората са не само работливи но и трудолюбиви не става. Ако пък си пазят здравето, съвсем.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
- Харесвани 1
Коментар
-
В института имахме прототипна работилница за горска механизация. Което не е отишло за скрап, още се въргаля из двора. Докато ние "откривахме топлата вода" други страни, където всеки си знае работата, се качиха на Луната и на Марс.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Колеги, там не е за нас. Имат безумна политика за насърчаване на местното производство и да си купиш стара Фносна джипка е доста скъпо удоволствие.Queen o’ the Hebrides’ golden tears, Distillation o’ two hundred years
Skal, Prost, Salud, Kampei, Cheers, Slainte-mhath! Laphroaig!
Коментар
-
Аз съм им отдавнашен фен на тия пакита.
Колеги, не е далече момента, когато новите джипове и автомобили ще дойдат с капсоловани монолитни джанти и за смяна на спукана гума ще се вика репатрак и хайде при дилъра и после хайде четирицифрена сума вместо 15 мин работа и 15 лева после на вулканизатора, и всичко това ще е обосновано с еди си коя еконорма и опасноста от катастрофи.
Няма нужда да си баба Вангелия за да се усети човек, че пакитата още дълго ще имат известна независимост в една или друга област.
Труда им е евтин, частите още повече, живота им по-кратък, но не са ли по-надарени с щастие от средния европеец с електричката.
Пакито може да си вземе отпуска за 3 години, да работи по една или две Съботи в месеца и да си живее нормално, кой, нека отново попитам КОЙ от тук пишещите може да си вземе 1 година отпуска, да работи не повече от ден-два месечно и след година все още да е семеен и колегите на Гагич да не са му взели поне половината покъщина???
Във вселената на 21ви век има баланс, и който много получава трябва и много да дава, и то нон стоп, и то с лихвите.Бъдете живи и здрави!
- Харесвани 1
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар