Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Уникални машини .. Made in RU
Свий
X
-
-
До: Уникални машини .. Made in RU
Газелата с големите балони е с тракторни мостове, но не от Болгар. Върти ми се някакъв Беларус в главата. Чел съм, не познавам и двата трактора. И разочарованието - вертикални ходове на колелата 3-5см. Блатоход, в софийските дупки често ще се окантарва. Е, блокажи си има, но не е същото.
За районите, за които е намислено, климатикът май е безпредметен.
редакция:
Сега виждам, че мостовете са подпружинени към шасито, за разлика от по-ранните версии, които съм гледал. Това май го прави по-универсален.
Коментар
-
Подпружинването е само за икономия на ресурс на агрегатите. Само на гумите скача като яре, те са меки.
Казва се Кержак.
Верижните УАЗове се казват Узола, и в тях от УАЗа има само кабината и няколко агрегата. За през цялата Чукотка не става. Като всяка верижна машина се кара основно с газта в пода, и разхода му е голям.
И двете са снегоблатоходи, тука ще им е пустинно и каменно.
А, има и Ухтыш, това е верижния джип. Буханките и Головастика са Узола, после имат цифри.Последно редактирано от Стефан; 03-03-09, 00:14.
Коментар
-
Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнениеТова са мостове от Тк-82 и нямат блокажи,никой трактор Болгар няма блокаж на предниа мостТЛК 80 4,2ТД-95г
Коментар
-
Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнениеТова са мостове от Тк-82 и нямат блокажи,никой трактор Болгар няма блокаж на предниа мост
Коментар
-
Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнениеKолега,сигурен ли си че някога си карал ТК-82 и би ли ми обяснил как се включва предния блокаж.Задния е хидравличен и работи псредством клапан на три положения.
Коментар
-
В Нижни Новгород. Но тука няма къде да го караш, и милионер да си. Гъсениците са гумени.
http://www.zvm-nn.ru/
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар