Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уникални машини .. Made in RU

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Уникални машини .. Made in RU

Нещо, което бях видял в подмосковието .. убих се докато намеря снимки .. ! Споделете мнение .. стават ли за експедицията в Чукотка ...
    Прикачени файлове

До: Уникални машини .. Made in RU

Добър ден!Колега от снимките виждам че тея прекрасни машинки са с преден мост от МТЗ 80(Бoлгар)-това е 100% твърд блокаж,ти му прави сметка МТЗ-то с 1 преден какво прави,тук са 3
    Последно редактирано от Rocco; 02-03-09, 17:55.

Коментар

Аз нещо сънувам верижната УАЗка ... ... иначе са корави .. и горе долу на цената на едно ARGO ..

Коментар

Eй това ако имаше и климатик, го взимам ВЕДНАГА!!!

Коментар

Тези мостове, очевидно са серийно производство.
          От какъв Болгар са били ?
          От един трактор за лозя ли ?
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Газелата с големите балони е с тракторни мостове, но не от Болгар. Върти ми се някакъв Беларус в главата. Чел съм, не познавам и двата трактора. И разочарованието - вертикални ходове на колелата 3-5см. Блатоход, в софийските дупки често ще се окантарва. Е, блокажи си има, но не е същото.

За районите, за които е намислено, климатикът май е безпредметен.

редакция:
            Сега виждам, че мостовете са подпружинени към шасито, за разлика от по-ранните версии, които съм гледал. Това май го прави по-универсален.

Коментар

Подпружинването е само за икономия на ресурс на агрегатите. Само на гумите скача като яре, те са меки.
              Казва се Кержак.
              Верижните УАЗове се казват Узола, и в тях от УАЗа има само кабината и няколко агрегата. За през цялата Чукотка не става. Като всяка верижна машина се кара основно с газта в пода, и разхода му е голям.
              И двете са снегоблатоходи, тука ще им е пустинно и каменно.
              А, има и Ухтыш, това е верижния джип. Буханките и Головастика са Узола, после имат цифри.
              Последно редактирано от Стефан; 03-03-09, 00:14.

Коментар

Това са мостове от Тк-82 и нямат блокажи,никой трактор Болгар няма блокаж на предниа мост

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                  Това са мостове от Тк-82 и нямат блокажи,никой трактор Болгар няма блокаж на предниа мост
                  Много точно
                  ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Това дали е руско??
                    А какво е?
                    Прикачени файлове
                    [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

Добър ден!Колега мисля че си в грешка,болгра е с твърд 100%блокажа на предния диференциал,като допълнително се вкючва на задните полуоски-при мен задния блокаж не съм го използвал до сега защото само предното ми върши работа.Когато се блокира и задния диф,болгаара става пълно 4х4 изпълнение,има вариант да са и Беларусови диференциали,но те нямат голяма разлика с Болгаривоят само броя на главинните болотове при Беларуса е повече

Коментар

Kолега,сигурен ли си че някога си карал ТК-82 и би ли ми обяснил как се включва предния блокаж.Задния е хидравличен и работи псредством клапан на три положения.

Коментар

Kолега,сигурен ли си че някога си карал ТК-82 и би ли ми обяснил как се включва предния блокаж.Задния е хидравличен и работи псредством клапан на три положения.
                          Станало е малко объркване за което се извинявам,Болгара няма блокаж на предният диф-просто след включването предава еднакъв ход на двете колелета

Коментар

Някой знае ли как може да се видят характеристиките и да се поръча евентуално вевижна Уаз-ка?
                            Аз съм толерантен!

Коментар

В Нижни Новгород. Но тука няма къде да го караш, и милионер да си. Гъсениците са гумени.

http://www.zvm-nn.ru/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X