Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Краз 6х6 Кемпер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Краз 6х6 кемпер

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
    Каква е тази агенция че вече пуша и димя отвсякъде. Телефон имат ли?

Агенции такива не знам да има но ето ти поделенията, които разпродават такава техника че и по нова, защото това е Краз 6-ца, а отдавна вървят 8-ците:

Белене поделение 28880 кразовете са 8-ци, но има и такива от снимката-возиха ПМП порковете до преди години.

Пещера понтонното поделение-Кразове 6-ци

Сливен понтонното поделение -Кразовете са 8-ци.

Имат и Урали и Праги мисля, защото с последните возихме ТМП-то.

Кразовете за 6 и 8 цилидрови. Едните с прави редови двигатели, другите V- образни, 8 цилиндрови дизели, три оски и не са проходими толкова, не се заблуждавайте. "зор" ги вадехме от каловете навремето, защото си тежаха по 20 тона с понтоните.
    [I][SIZE=1]...системен администратор-винаги има начин...:)[/SIZE][/I]

Коментар

До: Краз 6х6 Кемпер

Моля ти се колега не даваи телефона на този страхил,тои не продава камиони а злато цените са му като на марс направо луд човек
      Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
      0897893989 Страхил Венков.

От таз тема:
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=57831&page=2

Благодарение на Стария.
      0885 297985,мтел-Радо
      0876 556870,виваком като домашен

Коментар

До: Краз 6х6 кемпер

Първоначално публикуван от rpkn Преглед на мнение
        Агенции такива не знам да има но ето ти поделенията, които разпродават такава техника че и по нова, защото това е Краз 6-ца, а отдавна вървят 8-ците:

Белене поделение 28880 кразовете са 8-ци, но има и такива от снимката-возиха ПМП порковете до преди години.

Пещера понтонното поделение-Кразове 6-ци

Сливен понтонното поделение -Кразовете са 8-ци.

Имат и Урали и Праги мисля, защото с последните возихме ТМП-то.

Кразовете за 6 и 8 цилидрови. Едните с прави редови двигатели, другите V- образни, 8 цилиндрови дизели, три оски и не са проходими толкова, не се заблуждавайте. "зор" ги вадехме от каловете навремето, защото си тежаха по 20 тона с понтоните.

Двигателят на кемпера ми прилича на 8 цилиндров. 8-цилиндровите харчат към 40-50 кила нафта, а 6-цилиндровите двутактови дизели с помпа-дюза харчат по 1 литър на 1 километър.

Мой приятел преди година продаде това:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...3&postcount=34

Според мен е доста проходима машина (поне този модел де). Няколко пъти сме карали трупи с него и веднъж теглихме закъсал в горски кален път КАМАЗ
        Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Значи това ,което ме интересува е командирски пункт. Искам да го преобурудвам за каравана-лукс. Ще го ползвам за кратки пътувания с офроуд, най-вече по черноморието.
          Трябва да е голям, осмак, 3-ри оси.
          Биг-бой!
          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Няма значиние къкво е било радиостанция КП или ВАРЕМ фургоните по същество са еднакви.
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
              Значи това ,което ме интересува е командирски пункт. Искам да го преобурудвам за каравана-лукс. Ще го ползвам за кратки пътувания с офроуд, най-вече по черноморието.
              Трябва да е голям, осмак, 3-ри оси.
              Биг-бой!

Значи такива близо до мен има само в Белене - при първа възможност ще проверя и пиша тук. 8 цилиндрови, V - образен двигател , дизел, и гумите са малко по големи и по "балонни" мисля, че от този на снимката по горе. Там всичките са триоски. Двуоски отзаде де, има само при Кразовете с правите 6 цилиндрови двигатели. Те са и с по стара малко кабина съответно. Блене има само един мисля че такъв, а на другите места -Сливен и Пещера ми е далече да проверя но могат да се вземат телефоните на поделенията.

Коментар

Първоначално публикуван от rpkn Преглед на мнение
                Значи такива близо до мен има само в Белене - при първа възможност ще проверя и пиша тук. 8 цилиндрови, V - образен двигател , дизел, и гумите са малко по големи и по "балонни" мисля, че от този на снимката по горе. Там всичките са триоски. Двуоски отзаде де, има само при Кразовете с правите 6 цилиндрови двигатели. Те са и с по стара малко кабина съответно. Блене има само един мисля че такъв, а на другите места -Сливен и Пещера ми е далече да проверя но могат да се вземат телефоните на поделенията.
                Отзаде, отпреде....недей!

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                  Отзаде, отпреде....недей!
                  ...недей!

... недей ! ... След всеки препинателен знак, трябва да има интервал ... ?
                  Не се заяждам, а просто отговарям - добавил съм едно "е" в бързината ...

Коментар

преди 3-4 години прекарвахме един такъф само че направен за пренос на дърва в гората та го прекарвахме от мечия камък ( 15км от Нова Загора ) и машината изгори 25-30 литра..ама върше мн работа

Коментар

Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
                      Моля ти се колега не даваи телефона на този страхил,тои не продава камиони а злато цените са му като на марс направо луд човек
                      Е Страхилча го знаеш обича парите човекотАма некой да ти е вързал езикот на възелШе си говориш и ше си банташ с него докато свали цената
                      К мирной жизни не пригоден.
                      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Много добре, доколкото знам на МТЛБто двигателят е от КРАЗ v8 260 конски сили (ако не се лъжа).Баща ми е карал такова в казармата казва че гори 120/100 с пълна газ

И да попитам двигателите на КАМАЗ, ЗИЛ 130 и ЗИЛ 131 какви са, колко конски сили са и колко горят. мерси предварително v6 може би
                        Ако е машина, нека бъде немска!
                        XJR 1200
                        ETZ 150
                        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=68325 Ползвай търсачката много сме исписали за тези машини да не се повтаряме всеки път.
                          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
                            Много добре, доколкото знам на МТЛБто двигателят е от КРАЗ v8 260 конски сили (ако не се лъжа).Баща ми е карал такова в казармата казва че гори 120/100 с пълна газ

И да попитам двигателите на КАМАЗ, ЗИЛ 130 и ЗИЛ 131 какви са, колко конски сили са и колко горят. мерси предварително v6 може би
                            на МТЛБ-то двигателите са ЯМЗ 238Н ако си спомням точно като на 2C1-to ( самоходна галобица) коят ое с турбо и 300 кончета , новите МТЛБ-та са също с турбото съответно 300 коня а старите без турбина .. предполагам малко по-малко )
                            Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                            За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X