Такава техника има по търговете за продажба на военно имущество. Всеки военен фургон става за кемпер просто изхвърляш от вътре ненужното. От колегите от форума знам че някъде около Костинброд имало нещо като автокъща където се продавали такива машини придобити по незнаен начин от армията ни.
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
От колегите от форума знам че някъде около Костинброд имало нещо като автокъща където се продавали такива машини придобити по незнаен начин от армията ни.
Има ли откъде човек да се сдобие с такова нещо, може и да е Урал.
Провери в агенцията в Балчик, там сдават военна техника. Обаче ЗИЛ-131 в добро състояние гори 50/100 бензин, Урала 75/100. Ще трябва да си купиш и.....бензиностанция.
Провери в агенцията в Балчик, там сдават военна техника. Обаче ЗИЛ-131 в добро състояние гори 50/100 бензин, Урала 75/100. Ще трябва да си купиш и.....бензиностанция.
Каква е тази агенция че вече пуша и димя отвсякъде. Телефон имат ли?
...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
урал имат дизелова версия камазов мотор и скорости разход 36/100 на 20тона обща маса машина и яко газ 85-90км/ч ги държи с лекота на асфалт
Коментар