Много е трудно за каране, по-трудно от БТРа. И изобщо гнусна история. Наистина калпава машина, не е шега. Разузнавателния комплекс е хилав, ПТУРсовете са стари и слаби, Стрелите стават само за строшени каруци, десант не вози.
Освен ако не ти е влязло в душата. Тогава го сънуваш, като се събудиш си ухилен и олигавен. Виждаш че го няма, и отиваш да се бръснеш за да не те чуват как подсмърчаш. Така де, от цигарите снощи.
Вече не може, разрязали са ги.
Виж, свинството с неговите машини е същото, каквото в Националния исторически музей. Там минаха с квито има електроди за електрожена на циганина от строежа отсреща по всичко. По револверите на Левски - също. Да не се движи, сакън да не е оръжие. Унищожиха всичко каквото имаше България. Не само ракетите, танковете, флота, авиацията. Кремъклийките, оцелели от турците - също. Едни и същи педерастически душици. Кво комуняги, кво демокрасти. Демократорите затриха повече и от живковите тъпанари, много повече.
Как беше, "Клаха страната си, както и турчин не я е клал."
Конструктивно това е бронекутия. По нея има накачени някакви агрегати - не е важно. Коравината, ударната якост, деформационните усилия, се определят от това че е кутия. При удар в произволно препятствие на всички скорости, под съсредоточен огън от разните калибри, по списък, от дистанциите пак по списък, при разрив на снаряди по списъка на указаните в същия документ дистанции, също така при взрив на мините от следващия списък, това нещо остава здраво и технически изправно. Екипажът му - боеспособен. Като на кино, само в шлемофоните пращи.
Експериментално е доказано, че ако в бронята после е направен отвор, по-голям от 12 сантиметра по който и да е от размерите си, кутията губи устойчивост, независимо от ремонтната технология която ще се използва после. Машината е за брак, и вече не е бойна. Стигаше да им изрежат прозорци, не да ги правят опасни. Smukachi na klitori, пиджаци нещастни.
Единствената ми радост - ако изобщо остарея, ще е в един пенсионерски клуб с тия изроди. Ако те интересува квиченето на скопяван гламурник - ще ти го запиша. Няма да убия никого бързо, не се съмнявай.
Виж, свинството с неговите машини е същото, каквото в Националния исторически музей. Там минаха с квито има електроди за електрожена на циганина от строежа отсреща по всичко. По револверите на Левски - също. Да не се движи, сакън да не е оръжие. Унищожиха всичко каквото имаше България. Не само ракетите, танковете, флота, авиацията. Кремъклийките, оцелели от турците - също. Едни и същи педерастически душици. Кво комуняги, кво демокрасти. Демократорите затриха повече и от живковите тъпанари, много повече.
Конструктивно това е бронекутия. По нея има накачени някакви агрегати - не е важно. Коравината, ударната якост, деформационните усилия, се определят от това че е кутия. При удар в произволно препятствие на всички скорости, под съсредоточен огън от разните калибри, по списък, от дистанциите пак по списък, при разрив на снаряди по списъка на указаните в същия документ дистанции, също така при взрив на мините от следващия списък, това нещо остава здраво и технически изправно. Екипажът му - боеспособен. Като на кино, само в шлемофоните пращи.
Експериментално е доказано, че ако в бронята после е направен отвор, по-голям от 12 сантиметра по който и да е от размерите си, кутията губи устойчивост, независимо от ремонтната технология която ще се използва после. Машината е за брак, и вече не е бойна. Стигаше да им изрежат прозорци, не да ги правят опасни. Smukachi na klitori, пиджаци нещастни.
Единствената ми радост - ако изобщо остарея, ще е в един пенсионерски клуб с тия изроди. Ако те интересува квиченето на скопяван гламурник - ще ти го запиша. Няма да убия никого бързо, не се съмнявай.
Брей !!! тези гадняри превърнаха стефан в голям садист ! даже повече от Ле маркиз де Сад , ( не съм сигурен дали така му бе името ),иначе и аз мисля като теб само бавна смърт !
Вярно и турците не са заличили останлите и единствени живи останки от богатата ни исторя ,както направиха демократите, жалко ако това което каза е правилно че вече няма такива машини,,много бих искал да купя такава, ей така за да не им дам на тези боклуци да я режат за скраб ! иначе ако някой знае колко струва и къде ги има ще съм му благодарен .
Вече ги няма колега,когато отидох да си избера два след три годишно ходене по мъките за разрешително бяха останали около 40 БРДМ нови, на около 5-6 хил/км,и горе-долу толкова БТР-а всичко отиде за скрап и най-новите изнесоха за Африка,това беше не можете да си представите за каква техника и разсипия става въпрос.
Нали и Вълкът, и Близнаците искаха МТЛБ и БТР-50. И такова не дадоха. Сигурно са унищожили влички БТР-50. Вместо да ги модернизират. А тоя влекач няма и близък аналог.
Вече ги няма колега,когато отидох да си избера два след три годишно ходене по мъките за разрешително бяха останали около 40 БРДМ нови, на около 5-6 хил/км,и горе-долу толкова БТР-а всичко отиде за скрап и най-новите изнесоха за Африка,това беше не можете да си представите за каква техника и разсипия става въпрос.
Благодаря ти за отговора и за инф. а сега по същество, би ли ми казал на лична каква цена искаш или търсиш за моделите, та дай да направиме тази сделка ако обичаш .
или си направи търг тук за да видиш наистина дали има други желаещи,ама да не таен търг че имам алергия към такива.
само не разбрах колко има взимаш на туристите дето искат да се возат в тях, като харчи това 100 нА 100 ??! БАЯ ЗЛАТНИ БИЛЕТИ са май!
100/100 не харчи.По книга му дават 57/100 нискооктанов бензин - Б-70.
Реално гори около 60-65 л.Накой беше писал,че БРДМ 2 се управлява по-трудно от БТР-60.Не съм съгласен....карал съм и двете машини.
При БТР-а се управляват две трансмисии и се изискваха доста усилия при превключване на предавките.А специално на мен ми беше къса ръката когато трябваше да включа на І-ва скорост ( на дясно,назад).
Видимостта е ограничена,но след 15-20 мин. кормуване се свиква.
БРДМ е по маневрен от БТР-60 ( по-къса база), но пък вози по-твърдо.
БТР-60 е на торсионно окачване,като на двата предни моста има по два амортисьора на колело.
БРДМ-2 е на ресьори (на базата на ГАЗ-66)
Четирите спомагателни колела на БРДМ се задвижват от вериги
Ами аз никога не съм казал че ги продавам,нямам такова намерение.А за разхода да толкова и писах 50-60 бензин и около 100 на 100 ГАЗ!....питате ме за информация и аз ви я давам такава каквато е,що се отнася до билетите това си е бизнес и аз мога да смятам за да вържа двата края.
С огромно съжаление, мога да кажа само, +1 !
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар