Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На сафари с БРДМ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• На сафари с БРДМ

Здравейте колеги,освен да разхождам туристи ги ползвам за лов,риболов,закъсали автомобили и всякакви други подобни дейности
    Прикачени файлове

До: На сафари с БТР-и

Айде... колега директно влизаш в клуба на екстремистите

Давай сега техническите данни на машините... двигатели, окачване, разход, блокажи...абе каквото се сетиш че е извън темите "моя гоуф дига 200км/ч..."

Коментар

Това е разброниран БРДМ-2, не е БТР ... Силно различна машина.

Коментар

Какво да ви кажа като данни ?..ще започна от двигателите-осем цилиндъра от ЗИЛ,като разход зависи от това в колко пресечен терен ще ги вкарам но варират средно 50-60 на сто бензин и около 100 на 100 газ на асвалт държат прилична скорост от 80-90км/час,извън него както дойде,но в прясно изорани ниви вози перфектно,има допълнително четири гуми между двата моста ,които се пускат с хидравлика при преминаване на гърбици окопи и др.Лебедката е зацепена директно към скоростната кутия и вади всичко затънало без проблеми,прибори за нощно виждане,система за плуване и много други,а са разбронирани защото това е оръжие и това са изискванията на военните

Коментар

А допълнителните мостове на въздух ли са или с ПТО (отвод на мощност от ск. кутия или двигател)

Коментар

Абе това рябва да е здрава машина.Издържа и на преобръщания.Нали.А как се регистрира(ако въобще е възможно) и колко струва една такава машина?И последно,може ле да се кара по градовете?
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Всички КОМ-ове на всички пълноприводни са на раздатъчните кутии. За БРДМските лебедки в този сайт има писано със снимки от Моралес. Най-добрата възможна лебедка за състезателните от класа на УАЗа. За БРДМите като такива също имаше теми, и в тях картинки. Сравними с тия машини се появиха чак в последните години, а тия са замисляни през 50-те.
              Те и в армията си имат полицейски номера, можеш да ги караш където не е забранено от знаците. Как държи на преобръщане разбронираната не знам, при всяко положение екипажът трябва да се държи и връзва и в цялата. Няма десантен люк на пода, като се обърна в канала в Ирак, трима души загинаха заради това.

Коментар

Аз карах такива в казармата в Русе.И БТР-и.БРДМ-а беше отвратителен на черно,3 обърнати за 3 месеца.Може разбронирания да е по-добре.Онези плуваха,нали не са ги орязали от това
                Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Аз също служих на БРДМ 2, само че противотанков. Машината си е перфектна. Возията е много по-добра от на лек автомобил. На черно също си беше ОК. А ако се постарае човек всичко може да обърне.
                  Subaru Outback H6 MY 05 продаден :(
                  Opel Frontera V6

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                    Абе това рябва да е здрава машина.Издържа и на преобръщания.Нали.А как се регистрира(ако въобще е възможно) и колко струва една такава машина?И последно,може ле да се кара по градовете?
                    Би трябвало да може да се регистрира само като горска техника,с ограничено придвижване в града,само с пропуск от съответните органи.
                    Иначе разхода на гориво е колкото на голям линкълн,което в моето съзнание го превръща за скъпичко удоволствие,но пък е мечтания "градски джип".Не знам какво щастие бих изживял ако ми разрешат да се возя с него в София.
                    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                      Би трябвало да може да се регистрира само като горска техника,с ограничено придвижване в града,само с пропуск от съответните органи.
                      Иначе разхода на гориво е колкото на голям линкълн,което в моето съзнание го превръща за скъпичко удоволствие,но пък е мечтания "градски джип".Не знам какво щастие бих изживял ако ми разрешат да се возя с него в София.
                      Да! И минавайки по женския пазар да питаш небрежно от люка: "та колко казваш че струват доматите!?!"

Коментар

жалко че е свален боекомплекта..... иначе щяха да са доста убедителни на протести пред НС например......

Коментар

Не подлежат на никаква регистрация,защото нямат марка,модел,номер на шаси и рама,номер на двигател и т.н имат само инвентарен номер при военните,липсва и нормативен акт за подобна техника никой досега не е искал да си купува такова нещо и не знаят как да ме водят.Иначе за в градски условия си е супер,в Сл.Бряг съм влизал в центъра пред Вариетето,ама туристите се плашат,другите шофьори се чудят какво става , полицаите се дразнят а и с маневрите е малко трудно.

Коментар

Интересно ми е какво ще се случи, ако дойдеш в София и врътнеш две кръгчета по жълтите павета.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                              Интересно ми е какво ще се случи, ако дойдеш в София и врътнеш две кръгчета по жълтите павета.
                              Това, ако горският ги изгони от гората ли?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                              X