Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На сафари с БРДМ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: На сафари с БРДМ

Миналата година Жандармерията продаде/подари/ доста БРДМ И БТР-60ПБ нови/запасни/ на по 200-400км.,но само на оръжейни фирми с лиценз!

Коментар

Първоначално публикуван от tuzareff1 Преглед на мнение
      Колега military extreme,може ли да оставиш някакъв телефон за връзка,дали може да се повозим на машините и къде,съотвтно и ако е удобно тук да споделиш нещо като цени.Ще съм много благодарен за което ако е възможно,машините определено си заслужават интереса
      Може да се повозите,може и да се карат,който желае правя и Тест Драйв.Бях писал и цени,но модераторите мисля че ми изтриха поста.Ако някой иска такава информация нека да ми пише на ЛС.

Коментар

eдно време,когато дядо ми е бил войник/лекар/в ивайловград в тяхния щаб имало някакъв много луд дето карал танк,но правел какви ли не простотии с техниката,било е някъде 1960година.та тоя решил да пробва колко е максималната скорост на равно на брониран бтр ,там в ивайловградско пътищата са тесни и тоя решил да изпреварва някъв Зил ,бил вдигнал 110км/ч. ,понеже пътя бил тесен,окачил му карусерията ,зила отишъл в орането ,а каросерията на 40-50метра напред,после на БТР-а имало само драскотини по боята.иначе максималната скорост е 120км/час.на равно с лек наклон

Коментар

Аз лично имам над 3000 км. с БТР по шосе,карал съм на доста машини и максималната скорост дето съм постигал е 110км. в час по километраж.

Коментар

До: На сафари с БТР-и

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
            Абе това рябва да е здрава машина.Издържа и на преобръщания.Нали.А как се регистрира(ако въобще е възможно) и колко струва една такава машина?И последно,може ле да се кара по градовете?
            току що разглеждах за радиостанции по търговете на ГЗ и изскочи ето това
            HTML Код:
            http://www.mes.bg/konkursi/turgove/trg-s-yavno-naddavane-za-prodazhba-na-dvizhimi-veschi-chastna-drzhavna-sobstvenost-td-na-mis-sofiya/view

Коментар

З А П О В Е Д

№ РД -864/17.07.2009 г.

На основание чл. 64, ал. 1 от Закона за държавната собственост, чл. 69, ал. 1 от Правилника за прилагане на Закона за държавната собственост и чл. 2, т. 2и чл. 18, във връзка с чл. 20 от Наредба № 7 от 14.11.1997 г. за продажба на движими вещи – частна държавна собственост,

Н А Р Е Ж Д А М:
              1. На 18.08.2009 г. от 1030 ч. в сградата на Министерството – Териториална дирекция “Гражданска защита” – София, находяща се вс. Локорско, ул. “Илия Манов” № 30 да бъде организиран и проведен ТЪРГ С ЯВНО НАДДАВАНЕ за продажба на следните движими вещи – частна държавна собственост:

1
              БРДМ СР 10 753 Дв. У03МТ0544Корпус У02ТТ136772 1984 - 5 000 лв
              БРДМ СР 10 754Дв. У03МТ1616Корпус У02ТТ136797 1984 - 5 000 лв.

База “Горна Малина” – с. Горна Малина
              17

БРДМ СР 10752Дв. МТ2120Корпус 08ТТ130667 1998 - 4 000 лв.

БРДМ СР 10 755Дв. МТ1690-2096Корпус 03LT5371 1998 - 4 000 лв.

БРДМ СР 10 756Дв. МТ1656-0097Корпус 03LT5368 1998 - 4 000 лв.

2. Оглед на вещите може да бъде извършен на датите от 10.08.2009 г. до 17.08.2009 г., от 1100 до 1500 ч., на адрес:

- за тръжен № от 1 до 2 вкл. – в база “Железница” - с. Железница

- за тръжен № от 3 до 5 вкл. – в база “Г. Малина” - с. Горна Малина

след предварителна заявка на тел. 02/818-50-85 и 02/818-50-86 за цялата техника.
              3. Депозита за участие в търга е 10% от стойността на движимата вещ/вещи/ по съответния тръжен номер, която купувача желае да закупи. Депозитът се внася до 1600 ч. на 17.08.2009 год. в касата на Териториална дирекция “Гражданска защита” – София, ул. “Коломан” № 6.

4.Кандидатите трябва да представят пред комисията следните документи:
              - документ за самоличност или удостоверение за съдебна регистрация за юридическо лице;
              - документ за внесен депозит.
              5. За проведения търг комисията да състави протокол и да обяви резултатите, съгласно чл. 22, ал. 4 от Наредба № 7/14.11.1997 г. за продажба на движими вещи – частна държавна собственост.

6. Заплащането на предложената цена на веща/вещите/ да се извърши в срок до три работни дни от закриването на търга в български лева по банков път, по с-ка BG53UNCR 9660 3120 1731 18 Уникредит Булбанк или в брой в касата на Териториална дирекция “Гражданска защита” – София, ул. “Коломан” № 6.
              7. Съгласно изискванията на чл. 13/2/ от Наредба № 7/14.11.1997 г. за продажба на движими вещи – частна държавна собственост, закупената вещ следва да се вдигне от купувача най-късно в 5-дневен срок от датата на плащането. След този срок купувачът дължи магазинаж в размер на 20,00 лв. на денплатими в касата на Териториална дирекция “Гражданска защита” – София, ул. “Коломан” № 6.
              8. Копие от настоящата заповед/без имената на комисията/ да бъде изложено на видно място в сградата наТериториална дирекция “Гражданска защита” – София, ул. “Коломан” № 6 и да се публикува обявление в един централен и един местен ежедневник до 16.08.2009 г., както и в интернет страницата на Министерството.

9. Наличното в резервоарите гориво на продаваната на търг техника да се заплати от купувача по балансова стойност.

Контролът по изпълнението на заповедта възлагам на Главния секретар на Министерството на извънредните ситуации.

ЕМЕЛ ЕТЕМ
              Министър на извънредните ситуации

DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Айдеее и Гражданска Защита почнаха,ако имах кинти щях да се натисна за 2 бр. веднага.Дано някой от нашите хора се сдобие с БРДМ-че.Браво за инфото Ванка.
                LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                  З А П О В Е Д № РД -864/17.07.2009 г.

Заповедта е отменена, а пък министерството се закрива.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
                    Заповедта е отменена, а пък министерството се закрива. [/LEFT]
                    Все си мисля че тези морално остарели машини ще стигнат или до търг или до скрапа
                    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Вчера чух за некъв пич от Драгоман,че имал няколко БРДМ обаче позакъсал финансово и ги продава,та ако някой се интересува мойе да разпита на място.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X