Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На сафари с БРДМ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: На сафари с БТР-и

Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение
    Аз карах такива в казармата в Русе.И БТР-и.БРДМ-а беше отвратителен на черно,3 обърнати за 3 месеца.Може разбронирания да е по-добре.Онези плуваха,нали не са ги орязали от това
    И аз бях в Русе и карахме такива.Без да се заяждам обаче как реши ,че са калпави? И то на черно! При нас за 3 месеца нямаше нито един обърнат.Явно нещо има в наборите.
    Досега несъм срещал по-добре возещ високо проходим автомобил от БТР-ра.
    "Само в най-простото може да се вмести най-сложното"- Джунджи Кимура

Коментар

До: На сафари с БРДМ

Първоначално публикуван от military extreme Преглед на мнение
      Здравейте колеги,освен да разхождам туристи ги ползвам за лов,риболов,закъсали автомобили и всякакви други подобни дейности
      Колега, ето ти обещаните сайтове за тунинг на БРДМ

http://www.brdm-tuning.ru/index.html

http://www.pravda.ru/photo/report/gun-1680

DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Vilkata Преглед на мнение
        И аз бях в Русе и карахме такива.Без да се заяждам обаче как реши ,че са калпави? И то на черно! При нас за 3 месеца нямаше нито един обърнат.Явно нещо има в наборите.
        Досега несъм срещал по-добре возещ високо проходим автомобил от БТР-ра.
        За БТР-а нищо лошо не съм казал.На БРДМ-ите им викахме патенца заради клатенето по неравности.Ако прекалиш със скоростта-в дерето
        Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

На цена 42 500 лева .... направо ми идва ..... да тичам към Русия ...
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Има още една тайна. От БТРите искат да вървят по пътя и през полето. Хубав - лош, но път, и от него ще паднеш само като в обикновена автомобилна катастрофа. БРДМите са чисто рейдови машини, от тях искат това, което ние от джиповете - безобразия. Завират ги на лоши места - колко му е да се обръщат често. Но това не е проблем на машината, а на задачите, които изпълнява.
            БТРа се кара като Нивата. Всичко е включено постоянно, въртиш геврека и риташ педалите. Като не ще да мине - настъпваш газта и чакаш гумите да те измъкнат. Ако могат. БРДМа иска чалъми, нали има по-малко колела. И борба с помощните, които се пускат и прибират с още разправии. Труден е, но по-добро все едно няма, и надали някога ще се появи. Защо не правят равнобазови триосни, честно казано не знам. Каквито западни има - не се чуват много - много. Вероятно имат проблеми, иначе бързо щяха да станат популярни по целия свят.

Коментар

Колега благодаря за сайта,не мога да повярвам че това е руски тунинг.

Коментар

На БТР-а му изключвахме предните 2 моста по добри пътища.По спомени-ляв мотор-1 и 3-и мост,десен 2 и 4-и мост,като предните 2 моста се изключват.Пак по спомени в него имаше 19 кардана.Чудите се защо са нечетно число?Един е за генератора
                Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Исаитовете са страхотни и тунингите.Наслада за окото
                  0885 297985,мтел-Радо
                  0876 556870,виваком като домашен

Коментар

За БТР-а нищо лошо не съм казал.На БРДМ-ите им викахме патенца заради клатенето по неравности.Ако прекалиш със скоростта-в дерето
                    Пак казвам ,нищо лошо. Просто при нас не се е случвало да обърнем БРДМ-че. Спомням си веднъж се развали хидравликата на кормилната уредба на БТР-ра и мъка- сержанта кара в Русе ,а аз върта заедно с него кормилото. Направо някакъв ужас. Абе хубаво си беше.
                    "Само в най-простото може да се вмести най-сложното"- Джунджи Кимура

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                      Монтирай му едно рало и го закарай на технотест
                      То хидравлика няма за плуг .
                      Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Все ще се намери някъде да се бръкне 20-и кардан .
                        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Относно плуга,има и прикачни,за тях не нужна навесна система
                          SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

На БТР-а му изключвахме предните 2 моста по добри пътища.По спомени-ляв мотор-1 и 3-и мост,десен 2 и 4-и мост,като предните 2 моста се изключват.Пак по спомени в него имаше 19 кардана.Чудите се защо са нечетно число?Един е за генератора
                            от ск.кутии до разд.кутии- 2
                            от разд.кутии до мостовете 4
                            от мостовете до колелата - 8
                            от всеки мотор до винта - 2
                            за генератора - 1
                            за лебедката ....? 1-2
                            ----
                            общо 18-19 карданни вала

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                              Вече не може, разрязали са ги.
                              Виж, свинството с неговите машини е същото, каквото в Националния исторически музей. Там минаха с квито има електроди за електрожена на циганина от строежа отсреща по всичко. По револверите на Левски - също. Да не се движи, сакън да не е оръжие. Унищожиха всичко каквото имаше България. Не само ракетите, танковете, флота, авиацията. Кремъклийките, оцелели от турците - също. Едни и същи педерастически душици. Кво комуняги, кво демокрасти. Демократорите затриха повече и от живковите тъпанари, много повече.
                              Как беше, "Клаха страната си, както и турчин не я е клал."
                              Конструктивно това е бронекутия. По нея има накачени някакви агрегати - не е важно. Коравината, ударната якост, деформационните усилия, се определят от това че е кутия. При удар в произволно препятствие на всички скорости, под съсредоточен огън от разните калибри, по списък, от дистанциите пак по списък, при разрив на снаряди по списъка на указаните в същия документ дистанции, също така при взрив на мините от следващия списък, това нещо остава здраво и технически изправно. Екипажът му - боеспособен. Като на кино, само в шлемофоните пращи.
                              Експериментално е доказано, че ако в бронята после е направен отвор, по-голям от 12 сантиметра по който и да е от размерите си, кутията губи устойчивост, независимо от ремонтната технология която ще се използва после. Машината е за брак, и вече не е бойна. Стигаше да им изрежат прозорци, не да ги правят опасни. Smukachi na klitori, пиджаци нещастни.
                              Единствената ми радост - ако изобщо остарея, ще е в един пенсионерски клуб с тия изроди. Ако те интересува квиченето на скопяван гламурник - ще ти го запиша. Няма да убия никого бързо, не се съмнявай.
                              Навремето , бях не пряк участник как едни ливанци там с един министър 10 % .. кордон от машини .. бяха държавен резерв в една фабрика ... ужас .. а сега ще пеят по радио канали .. тия ни занулиха отвсякъде ... аз съм доста млад .. пооткарах в онова време 15 години .. но покрай ликвидацията на икономиката видях неща , за които вярвайте ми съм плакал .. на Стефан , ще му носим конски дози виагра в шоколадови бонбони .. да ги черпи ... без пари ...малко им е да гаснат в шах клуба ?? .. жалко за държавицата ни ....

Коментар

Колега military extreme,може ли да оставиш някакъв телефон за връзка,дали може да се повозим на машините и къде,съотвтно и ако е удобно тук да споделиш нещо като цени.Ще съм много благодарен за което ако е възможно,машините определено си заслужават интереса

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X