Обява
Свий
Няма добавени обяви.
УНИМОГ 411
Свий
X
-
От: УНИМОГ 411
Имам същия тръбогиб и огъва тръбите учудващо добре. Дълго да ти служи !
Изпратено от моят EVOLVEO StrongPhone Q4 с помощта на TapatalkToyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Цената беше 587 лв. с няква отстъпчица като за редовен клиент Най - големия камък е 2 цола най - малкия 3/4 май беше Тези цолски размери са ми малко трудни за помнене . Накрадко имаш камъни за всички цолови тръби на снимката се виждат камъните за огъване и на тях си пише кой какъв размер е . Малко снимки от днес , имам още 4 тръбички да сложа и съм готов със клетката .Последно редактирано от павле; 21-06-17, 20:23.
Коментар
-
Мамка му прасе. Скъпо ми е, щото ми трябват само камъните.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Дай на някой да ги отлее от Халумин,със лека стругарска намеса стават перфектни.Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеМамка му прасе. Скъпо ми е, щото ми трябват само камъните.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
По добре чугун .Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеДай на някой да ги отлее от Халумин,със лека стругарска намеса стават перфектни.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
За алуминиеви не знам от къде да събера толкова бутала. Чугуния се пука. За да ги издокарам на струг ще трябва да са на кръг, па рязане, дупчене, дявол на магаре. По добре да взема готови или да си направя 1-2 от тия които ми трябват от джилязо.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Правихме със колеги тръбогип със дорник,тия майтапи ги ляхме от алуминий и си работят перфектно.Нямам кадри,но ако не забравя ще снимамВива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар