Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Виетнамка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

в европейския шампионат по триал с камиони съм виждал доста такива конструкции при които се използва шаси от руски камион а двигателя е дизелов

Коментар

http://www.gaz66.ru/index.php

Коментар

За мене ВИЕТНАМКАТА си остава най-великия камион пак кои кво иска да казва.
        връти джевреко и гас до ламарината

Коментар

И за мен мнението че без лебетка за ништо не я бива са пълни глупости
          връти джевреко и гас до ламарината

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
            в европейския шампионат по триал с камиони съм виждал доста такива конструкции при които се използва шаси от руски камион а двигателя е дизелов
            Че имат дизели, имат и то какви... но и аз като Стефан май ще спра да ги гледам тия сайтове, да слагаш двигател 30000/35000 кубика и да вадиш от него 300-400 коня си е направо съсипия...сигурно харчи 200 на 100. А имаше един КАМИОН, ако може да се нарече така, който имаше два дизелоди двигатела, всеки от които с по 600 к.с. Два часа ги гледах снощи, но май няма вече.
            Стефане, аз тоя сайт вече го гледах.
            БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
            (това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).

Коментар

Нямането на лебедка го прави принципно друго. И без цял клас възможности. В армията не всяко има а едно от 4. Обаче това е за по-евтино, а в армията никой не ходи никъде сам, и една четвърт просто стигат.

Коментар

До: Виетнамка

Здравейте.Искам да ви попитам за виетнамките колко модела са двигателите защото ми казаха че са няколко модела.Искам да разбера какви са разликите на двигателите.Благодаря ви.

Коментар

Първоначално публикуван от }ROKO{ Преглед на мнение
                  За мене ВИЕТНАМКАТА си остава най-великия камион пак кои кво иска да казва.
                  Не съм сигурен точно дали е така според мен е така защото не си чувал за АТЛ или АТС.Има тема за него, поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от ico22222 Преглед на мнение
                    Здравейте.Искам да ви попитам за виетнамките колко модела са двигателите защото ми казаха че са няколко модела.Искам да разбера какви са разликите на двигателите.Благодаря ви.
                    Поне в България ГАЗ 66 е внасяна само с един двигател Vобразен 8 цилиндров бензинов ЗМЗ 66.
                    Последно редактирано от sek.1; 05-03-10, 07:50.
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Двигатела на Виатнамката е подобен на осмака на Газ 53,с малки разлики,Ники или Цецо като дойдат,ще ви светнат кои са разликите

Коментар

Разликата е в главите на газ53 няма компресор и хидроусилвател,също така няма дупки за да се захване лоста за газта, но не е проблем да се направят дупки и резба, иначе всичко става от единия двигател на другия , маслената помпа и тя има разлика в отворите,а относно проходимоста празна няма място дето да не може да мине ,това е истинското 4x4.
                        Техниката дава толкова колкото можеш да вземеш от нея!!!!

Коментар

Здравеите.моята виетнамка е произведена 1980г имам вапрос масленият филтър е по малък не е като на по новите газки
                          разбрах че буталата са по малки.Ако може малко да ми обясните за разликите. Благодаря

Коментар

Здравеите.моята виетнамка е произведена 1980г имам вапрос масленият филтър е по малък не е като на по новите газки
                            разбрах че буталата са по малки.Ако може малко да ми обясните за разликите. Благодаря
                            Буталата са еднакви 92мм. Същите са на УАЗ и Волга.
                            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Надявам се да ти помогна.
                              Успех.
                              Прикачени файлове

Коментар

Здравейте колеги.Тъся да купя лебедка за газ 66 може и от зил 157 от каде мога да си купя и как варвят цените.Мерси предварително

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X