в европейския шампионат по триал с камиони съм виждал доста такива конструкции при които се използва шаси от руски камион а двигателя е дизелов
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Виетнамка
Свий
X
-
-
Че имат дизели, имат и то какви... но и аз като Стефан май ще спра да ги гледам тия сайтове, да слагаш двигател 30000/35000 кубика и да вадиш от него 300-400 коня си е направо съсипия...сигурно харчи 200 на 100. А имаше един КАМИОН, ако може да се нарече така, който имаше два дизелоди двигатела, всеки от които с по 600 к.с. Два часа ги гледах снощи, но май няма вече.Първоначално публикуван от mitkovв европейския шампионат по триал с камиони съм виждал доста такива конструкции при които се използва шаси от руски камион а двигателя е дизелов
Стефане, аз тоя сайт вече го гледах.БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
(това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).
Коментар
-
До: Виетнамка
Не съм сигурен точно дали е така според мен е така защото не си чувал за АТЛ или АТС.Има тема за него, поздравиПървоначално публикуван от }ROKO{ Преглед на мнениеЗа мене ВИЕТНАМКАТА си остава най-великия камион пак кои кво иска да казва.
Коментар
-
Поне в България ГАЗ 66 е внасяна само с един двигател Vобразен 8 цилиндров бензинов ЗМЗ 66.Първоначално публикуван от ico22222 Преглед на мнениеЗдравейте.Искам да ви попитам за виетнамките колко модела са двигателите защото ми казаха че са няколко модела.Искам да разбера какви са разликите на двигателите.Благодаря ви.Последно редактирано от sek.1; 05-03-10, 07:50.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Разликата е в главите на газ53 няма компресор и хидроусилвател,също така няма дупки за да се захване лоста за газта, но не е проблем да се направят дупки и резба, иначе всичко става от единия двигател на другия , маслената помпа и тя има разлика в отворите,а относно проходимоста празна няма място дето да не може да мине ,това е истинското 4x4.Техниката дава толкова колкото можеш да вземеш от нея!!!!
Коментар
-
Буталата са еднакви 92мм. Същите са на УАЗ и Волга.Първоначално публикуван от ico22222 Преглед на мнениеЗдравеите.моята виетнамка е произведена 1980г имам вапрос масленият филтър е по малък не е като на по новите газки
разбрах че буталата са по малки.Ако може малко да ми обясните за разликите. Благодаря
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Надявам се да ти помогна.Първоначално публикуван от ico22222 Преглед на мнениеЗдравеите.моята виетнамка е произведена 1980г имам вапрос масленият филтър е по малък не е като на по новите газки
разбрах че буталата са по малки.Ако може малко да ми обясните за разликите. Благодаря
Успех.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар