Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Виетнамка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Виетнамка

Може и да е писано вече за тях, но не си спомням да има такава тема.
    Кажете ми как и е ОФИЦИАЛНОТО име и има ли блокажи на диференсиалите???
    БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
    (това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).

ГАЗ-66, Шишига, Шишка, Виетнамка. Думите са жаргон.
    Има самоблокове.
    Без лебедка не струва. Никога от никакъв идиот който е пратил лебедката на вторични суровини обаче че не съм чул с какво му е попречила. Само олигавено мучене.
    Вече не се произвежда. Новият в тоя клас е ГАЗ-3308 Садко. Неговото име е официалното заводско.
    http://www.vtnn.narod.ru/Automobile/...a/tech3308.htm

Коментар

Новият не ми харесва, старият без МОЦУНАта ми харесва повече)))
      БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти

Коментар

Искам една такава Виетнамка)))само че фургончето одзад да е поне колкото кабината високо... и сателитка си има...

Коментар

Първоначално публикуван от Don Quijote
          МОЦУНАта
          МУЦУНА
          Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
          http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
          http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от muncho
            МОЦУНАта
            МУЦУНА
            мнооооооооооооооооооого смешно

Коментар

ИЗВИНЯВАЙ
              Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
              http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
              http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Точно такъв ... Хм, опитай в Германия, ама не ми се вярва. И да има ще е незаконен.
                С КУНГове има под път и над път, бордовите са по-редки. КУНГа (Кабина Универсална с Нормални Габарити) е висок колкото кабината, има всякакви на външен вид и конструкция.
                Точно това е от рядка по-рядка работа. ГАЗ-66Б, модификацията за ВДВ. Освен фургончета има бордови и БМ-21В, Катюшата на десанта. Покрива на кабината е брезентов, страничните и челното стъкло се свалят за да не се закача за апарела в Ил-76 при парашутно десантиране. Това хич даже не е сателитка ами радар за контрол на въздушната обстановка, ПВО и РВД. Значи е служило в щаба на някоя въздушно-десантна бригада, трафарета не се вижда((( Използват се за прикритие на плацдармите при масово десантиране веднага след първата вълна на десанта и при оборудване на летища за приемане на транспортните самолети на овладяна територия. Много хубаво нещо, безценно.

Коментар

Майтапех се за сателитката, знам че е ...
                  Просто си го представих като оня Унимог Уникат за когото писах преди време, с кущата одзад, нали си спомняш))) Само че тук ще стане още по-добре, щото има повече място)))
                  Обаче не знаех че имат и редукторни мостове...

тая снимка май не е от ГАЗката...май е от Унимог

Коментар

Ммм ... Шишкините мостове не са редукторни. За кои казваш?
                    Снимчицата много малка, не мога да я видя.
                    О, какви къщи правят от тия, не е истина. Има и заводски, на какви ли не шасита. Термина е "вахта" и "вахтова машина" а не кемпер, и избягвам да ги разглеждам и на снимки, щото ми призлява от завист.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                      О, какви къщи правят от тия, не е истина. Има и заводски, на какви ли не шасита. Термина е "вахта" и "вахтова машина" а не кемпер, и избягвам да ги разглеждам и на снимки, щото ми призлява от завист.
                      Ето ти по-голяма снимка
                      http://gaz66.ru/gallery/displayimage.php?album=4&pos=3
                      И аз ги гледах тия къщи дето ги слагат... в едната имаше апаратура като в байконур)))
                      Я кажи, има ли дизелови двигатели за тия 66орки, или само V8 са...
                      Гледах един тунинг с дизел от Мерцедес, но има ли фабричен дизел.

Коментар

И Унимога не ща да го гледам, пак от завист. А е същата древност като УАЗа и Виетнамката.
                        Не, няма щатен дизел((( И да се набута е голям проблем. Има някви инцидентни опити, ама нищо свястно никой не е виждал. Мястото е много терсене. А да сложиш някой микроскопичен значи да бастисаш камиона(((

Коментар

И Унимога не ща да го гледам, пак от завист. А е същата древност като УАЗа и Виетнамката.
                          Не, няма щатен дизел((( И да се набута е голям проблем. Има някви инцидентни опити, ама нищо свястно никой не е виждал. Мястото е много терсене. А да сложиш някой микроскопичен значи да бастисаш камиона(((
                          До кога така ще им завиждаме???
                          А какво ще кажеш за двигател от Урал-4320-31 8 цил. и двойно повече коня 240... но може би няма да се събере)))

Коментар

1990г на баща ми му предлагаха бартерно плащане електроника за "виетнамки"... Цената за чисто новите виетнамки тогава беше 18000лв/бр... по същото време си купихме Лада 2107 на 6 месеца за 28000лв =2800 долара т.е. курса на долара е бил 10лв

разпитахме двама-трима души дали си заслужава и отзвука беше "не" - много харчи, малко товари и е много бавен...

Единственото реално приложение за такъв камион е някой, ама много голям фен, да си го купи за да си "джитка" по баира...
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ето ти по-голяма снимка
                              http://gaz66.ru/gallery/displayimage.php?album=4&pos=3
                              И аз ги гледах тия къщи дето ги слагат... в едната имаше апаратура като в байконур)))
                              Я кажи, има ли дизелови двигатели за тия 66орки, или само V8 са...
                              Гледах един тунинг с дизел от Мерцедес, но има ли фабричен дизел.
                              Познавам едно момче, вече 4 година кара Виетнамеца с мерцедесов дизел...... няма никакви оплаквания, а камиона се използва 95% само за превоз на дърва, а аз лично съм бил 2 пъти свидетел когато бензиновите немогат да излязат на определени места, а той с дизела го прави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X