От: Рено Савием-Офроуд Кемпер
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Рено Савием-Офроуд Кемпер
Свий
X
-
За да му кажеш-глей ся,от тази антика нищо не става!Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеЯсен да купува и да ми го кара
Ама моем да го преправим на еди-какво си!! Много ми харесва и на мен така-на чужд гръб,баси и кефа!
Ще се абонирам за следващата тема,обещавам!
088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Е що чужд гръб?Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеЗа да му кажеш-глей ся,от тази антика нищо не става!
Ама моем да го преправим на еди-какво си!! Много ми харесва и на мен така-на чужд гръб,баси и кефа!
Моята антика има нов мотор, 6 ст скорости (че 5ст се оказа че не държат на новия мотор), и кво ли още не. Всъщност от заводската останаха само част от ламарините
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Споко, аз на Търтея ако нещо му дам то ще е първо УАЗа.Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеЗа да му кажеш-глей ся,от тази антика нищо не става!
Инак според мен моторът на това нещо си е супер за целите за които ми трябва (освен че е нафтов), трябва само една профилактика на ГНП че нещо тече.
Круме, тебе за малко да те взема на огледа. Ама не се свързах.
Коментар
-
Тоя френския форум има доста информация.
Този Савием с каква ГНП е? Доколкото прочетох има варианти с редова или роторна на Бош, както и роторни на Рото Дизел.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Аз лично сложих полуоски от Авиа, купихго без полуоски, задни. Спомнямси че имаше малка разлика в дупките и се наложи малко разпробиване, но шлици и дължина точно.Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеНа това мостовете имат ли нещо общо с на нашата Авиа 4х4 ?0898532785-КИКО
Коментар
-
А то откъде може да се намери такава?Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеНа това мостовете имат ли нещо общо с на нашата Авиа 4х4 ?
Коментар
-
По обявите има доста .Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеА то откъде може да се намери такава?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&f4=Avia&f6=1 Само че нашата е с двигател Перкинз Д 3900.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Да опразвам ли халето?Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеКой мислил, мислил. В събота отивам да го взема.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Кемпера е уникален и ще е в добри ръце, успех Ясене.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеКой мислил, мислил. В събота отивам да го взема.
Коментар
-
Няма да влезе.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеДа опразвам ли халето?
Коментар
-
Тавана е доволно високПървоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеНяма да влезе.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар