Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЯМЗ
Свий
X
-
Re: ЯМЗ-Т150
Първоначално публикуван от uazikЯМЗ-236 двигател се слага законно със документация единствено
от ЕТ"Триас" гр.Плевен тел. +359 64 850 845.
Слагат и други фирми но не са минали изпитания в гр.Русе .
И след като тръгне узаконяване на селскостопанската техника ще имат проблеми.
Двигателя за който говорите може да е ЯМЗ-236Д, който в момента се слага на Т-150 серийно
Тук http://www.yar-diesel.ru/themes/basi...sp?folder=1475 пише че не е само ЕТ Триас. Може и в Бултрекс
Коментар
-
Здравейте.
Знам, че темата е от преди има няма 20 години, но за да не пускам нова тема за един въпрос ще питам тук.
От какъв материал са главите на ЯМЗ-236 от МАЗ ?
Блока е ясно, че е от чугун, а главите ?
Макар и тъжно, питам относно даване на скрап.
Ако са от алумин цената е доста по-висока, около 3лв на килограм, затова се интересувам.
Поздрави!
Коментар
-
Скоро правихме едно катерче с такъв мотор и ги сваляхме главите по едни стълбища та имаше доста майката.
Коментар
-
Двигателите от семейство ЯМЗ са най масовите на съветската / руска военна техника . ЯМЗ 238 с турбината е на всички машини на базата на МТ - ЛБ включително и на тези произведени някога в БЕТА . Едва ли има по прост и ремонтопригоден дизелов двигател от тежката серия от него .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Както и на невоенна техника от рода на трактори, комбайни и камиони))
-
МТ- ЛБ е с атмосферен ЯМЗ 238 или поне стандартното МТ- ЛБПоследно редактирано от ivodianov1992; 05-06-23, 20:54.
-
-
Благодаря ви!
Главите са здрави.
Ако някой има интерес да пише.
ЯМЗ-то беше на камион Урал, но вече няма работа за него при нас.
Имам и части за Урал, мостове, ходова част и т.н.
Иначе да може и да са дефицит, ама май и по пътищата са дефицит.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар