Дъмперите сами по себе си са доста проходими машини, но ето този ще да е нещо специално:
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Гледам го тоя дъмпер и едно нещо ме тормози от няколко дни насам.Като е пълен и ако терена е с ситни и средно големи камъни няма ли да стане беля и да изпаднат веригите?
Иначе изумителна машина много изкам да видя подобна на живо но до сега не ми се отдава.
Гледам го тоя дъмпер и едно нещо ме тормози от няколко дни насам.Като е пълен и ако терена е с ситни и средно големи камъни няма ли да стане беля и да изпаднат веригите?
Иначе изумителна машина много изкам да видя подобна на живо но до сега не ми се отдава.
и на мен ми се виждат доста широки колесарките , а и тези ролки и те са доста близо, явно заради голямата тежест , за камани незнам , но за кал , сигурно няма да е избутват просто ще я хваща , данеби да е направено за спецялни терени
sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време
Гумени са. За камъни няма нужда да се разпределя тежестта върху голяма площ, за там си има колесни дъмпери. Този явно е за терени с ниски носещи свойства.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар