Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Iveco 35-10 конверсия от 2Х4 на 4Х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Iveco 35-10 конверсия от 2Х4 на 4Х4

Първоначално публикуван от vesvas5 Преглед на мнение
    Само за протокола 35-10 ако не ме лъже паметта означава 3.5т обща маса.Как и защо му товариш 3т. си е твоя работа.Преустройството за което говориш е възможно само по метода на НАГОДИН и УЙДОРДЕНКО. Понеже авторите явно са руснаци потърси на www.iveco.su-там са от факир нагоре.В общи линии каузата ти зависи най-вече от количеството свободно време и финанси.Работил съм с С65-150 с чип става 180к.с. Еврокарго и в момента Стралис 430.Не са снегорини.но трета зима веригите ми са под леглото.Ноември и декември бях в Швеция и Норвегия-никакъв проблем.Все пак успех и напиши нещичко за резултата,в крайна сметка така се правят откритията/един не знае,че нещо не може да стане и го прави/.
    Моето ивеко е 4912 -полезен товар по книга е 2500кг. просто е регистрирано до 3500кг. общ товар, макар че съм виждал и ивеко 35-8 с 3 тона товар (нищо, че по книга му дават да носи 1500кг.) и досега не му се е налагало да тръгва на 1ва скорост. Нямам намерение да го правя снегорин, когато е натоварено си върви, но когато е празно 20 см сняг да има и няма тръгване и понеже по моя край нямат навика да чистят сняг реших да пробвам да го направя малко по-проходимо, но разбира се инвестицията да е в разумни граници(иначе ще се налага да му слагам вериги). За сега съм се спрял на варианта да търся само преден мост, но първо трябва да отворя задния да преброя зъбите на пиньона и короната и да видя дали ще мога да намеря преден мост от нещо,но да е от бус или в краен случай джип, камионските не са за предпочитане защото ако искам да изключа предния диференциал трябва да се маха фланеца, другия вариант е от газела 4х4, но те са много рядко срещани.

Коментар

Здравейте колеги ,при нас има едно ивеко с единични гуми 4х4 нов внос е не е регистрирано ако искате като минавам покрай него да попитам за цена от две години стой на място и никой не го пипа.

Коментар

Колега лично не се интересувам. Моето 35-10 реших да го сменя с малък затворен бус с предно и климатик, обем и височина колкото за 2 ендуро мотора.

Принципно въпроса за конверсията беше, ако може само с добавяние и доста неподготвен от моя страна. Все едно не съм клякал пред 4Х4 машина..

За момента в двора от четворки имам Галопер `00, Чероки `04, Патрул `87 и паркетник СантаФе `07 и гледай какви въпроси задавам.. ама зима е, рано се стъмва, скучно е и се пие повече..

Та така.
        Наздраве.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X