Re: БЕЗСМЪРТНИЯТ :-)
Не мами. Това е зил 131.
					Не мами. Това е зил 131.

, има и Витяз
, има и Витяз
 нали
  нали 

и Плевен-София до ТЕЦ Люлин изгори и двата си резервоара. Там закъса за последно
 и Плевен-София до ТЕЦ Люлин изгори и двата си резервоара. Там закъса за последно . На връщане с бензин разви невероятната скорост от 60 км/ч при което кабината само дето не се разглоби от вибрации, но изгори само 300л. От както е вкаран на въоръжение е седял на място върху гумите си и не е мърдан. Те естествено не бяха сменяни никога и бяха станали квадратни
. На връщане с бензин разви невероятната скорост от 60 км/ч при което кабината само дето не се разглоби от вибрации, но изгори само 300л. От както е вкаран на въоръжение е седял на място върху гумите си и не е мърдан. Те естествено не бяха сменяни никога и бяха станали квадратни .
.

карах един джуган дигаше ги тия 90 км.в голяма кал вървеше само напред и като неможе да излезе от коловоза по обратния път  назаден с дръпната ръчна газ.няколко пъти е хвърлял свеща от главата .нажежена. а пък молотовка с нейния се двигател с грайферни гуми дига 100 км по асфалт.аз съм я карал не съм го чувал някъде.е то друсането и воя на гумите си е отделна работа.както и горенето.свалял съм я на 18 на сто.по рано имаше един гръцки бензин 90 октана с него е тоя разход.
 карах един джуган дигаше ги тия 90 км.в голяма кал вървеше само напред и като неможе да излезе от коловоза по обратния път  назаден с дръпната ръчна газ.няколко пъти е хвърлял свеща от главата .нажежена. а пък молотовка с нейния се двигател с грайферни гуми дига 100 км по асфалт.аз съм я карал не съм го чувал някъде.е то друсането и воя на гумите си е отделна работа.както и горенето.свалял съм я на 18 на сто.по рано имаше един гръцки бензин 90 октана с него е тоя разход.

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар