Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"PRAGA V3S"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: "PRAGA V3S"

Моля за извинение, общото между Прага и този дето съм снимал май е само в люка на покрива и предното предаване какво прави капака с надпис Прага там не знам - може да е имало опит да замести оригиналния порових в нета и намерих картинки / нямаше снимки/ на камион който явно е цивилен вариант на този от моите снимки - Аустин Поздрав на колегата davc
    http://www.austinmemories.com/page12...4/page124.html
    ако на някой му е интересно....
    Николай
    VITARA 1.6, 93 къса кабр
    КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

А къде са направени снимките ? Тоя Аустин прилича на английски военен камион от втората световна.
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

В Либия, 100 км изток от точката където се събират границите на Либия, Алжир и Тунис. Знам че през войната е имало бомбардировки, но за друго не съм чул.
        Николай
        VITARA 1.6, 93 къса кабр
        КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

Е там са се водили активни бойни действия през втората световна предполагам че и доста техника е останала там след войната и е експлоатирана типично за района докато грохне тотално.
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

В Етрополе има доста камиони" Прага." \Ние сме дърводобивен район и се ползват много от тях. Ето снимки на една. Мнението на всички-много проходими, лесни за ремонт. Там, където излезе Прага-та не може да излезе нищо друго. С изключение на Г-то на горския. Ако искате повече инфо, ще поразпитам собственици. Лично аз не се интересувам от камиони, така че не зная повече за тях от техническа гледна точка.

Коментар

това е Прага
              Прикачени файлове

Коментар

Забравих да снимам мостовете отзад, за да се видят диференциалите.

Коментар

От: "PRAGA V3S"

Търся скоростна кутия за Прага или корпуса на кутията

Коментар

Интересно ръководство.
                    http://knihovna.vergle.cz/pragav3s-valnik-knd/

Коментар

То това си е на чешки. Попаднах на английско ръководство, горе-долу разбрах за какво иде реч по тея камиони. Иначе като цяло биват.По нашия край 80% от камионите за дърводобив за Праги и кви трупи влачат чак настъхвам, 50 сантима черен бор на 4 метра и 1 метър над кабината и тоооооо по какви баири като вкарат бавните и предницата им се вдига. Носят си те, носят ...

Коментар

А някой знае ли в момента дали фирмата произжежда нещо? И ако да - какво?

Коментар

Ето една красавица и то доста запазена.От днес вече е с Ямболски номера и ще носи дърва в района.Просто нямям думи за нея:редукторни мостове,страхотен клиренс,блокажи на задните мостовете,изключителна устойчивост на страничен наклон-това са само малка част от отличителните и черти.
                          Прикачени файлове

Коментар

Страхотна машина и в изключително добро състояние! Със здраве да си я кара собственика и много приходи да му носи.

Коментар

Eй вие сте я свалили от витрината..Разкрих ви нали?
                              И си пазете 1-ва скорост,включвайте я само по необходимост.
                              "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                              Mark Twain
                              СтоЕнчA

Коментар

Първоначално публикуван от Shtaiga Преглед на мнение
                                Eй вие сте я свалили от витрината..Разкрих ви нали?
                                И си пазете 1-ва скорост,включвайте я само по необходимост.
                                Радвам се,че ти е харесала колега,живо бижу е.Даже шлиците на карданите и са овити с гресиран брезентов чорап.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X