Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"PRAGA V3S"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: "PRAGA V3S"

Колега давай снимките.

Коментар

Стана ми интересно, колко отдавна е започнала темата та до днес
      Между другото видях нещо дето много прилича на Прага, дори на капака / на няколко метра в страни/ пише така, но е с десен волан и с два моста ! Възможно ли е? Мога и да направя снимки
      Николай
      VITARA 1.6, 93 къса кабр
      КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

Колега,вероятно е Сауер,но снимай все пак-

Коментар

От този камион съм останал с много добри спомени като ВАРЕМаджия в казармата. Имахме няколко бордови които влачеха агрегатите АД 30 и караха в карусерийте варелите с нафта и масло за тях. Излизаха при всяка тревога задължително и за две години нито веднъж не ми се наложи да прибирам някоя от тях на теглич и нямам никъкъв спомен да сме правили някъкъв ремонт по тях за разлика от джоганите и молотовките. Разход 20-25 литра нафта за тримостови камион от ония години си е направо супер постижение.
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Всъдеход...В казармата,Плевен,НШЗО Хр.Ботев 1992г. имах щастието да карам този среден артилерийски влекач.Найстина беше изключително проходим с трите си двигателни мостове/предното само при нужда/Возех школници на учение,по горите и вярвайте ми се налагаше да ги карам по различни байри...Само,че моята/ рег.номер-В 02359/беше от малкото,който палеха зимата,а в гаража бяха около 40 ПРАГИ и нали се сещате,че трябваше да дърпам понякога половината да запалят,старите нейскаха в студа да палят хартий под картера,да загреят маслото...Но въпреки всичко мога да кажа само хубави неща за този камион.
            HUSGVARNA 630 SMR
            PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
              Колега,вероятно е Сауер,но снимай все пак-
              Пише прага на капака, ама мотора е бензин като гледам и нещо пише на капака двигателя ама не се чете добре
              Прикачени файлове
              Николай
              VITARA 1.6, 93 къса кабр

Коментар

Така като гледам на двигателя пише Austin, волана е десен - току виж излезло вярно!
                Това не пречи половината чаркове да са от нещо
                друго - решетката с надпис Praga също!
                Последно редактирано от mitkochanev; 08-04-10, 14:03.
                Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                ... turn on your A/С !

Коментар

наистина са хубави машини.имам лебедка за прага ако някой търси.

Коментар

Първоначално публикуван от vuk varna Преглед на мнение
                    Пише прага на капака, ама мотора е бензин като гледам и нещо пише на капака двигателя ама не се чете добре

Това нещо не е Прага. Поне гарантирано не е Прага V3S. А друг модел Праги май и няма. Тази решетка, на която пише Прага, като че ли не е от този камион, защо ми се струва, че въобще не е монтирана на камиона, а се търкаля някъде по земята. Двигателя също така не е с въздушно охлаждане.

...
                    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

а мотора е и бензин ! Наистина капака е в страни, ама като че ли си е от него, а и в тази пустош наоколо вероятността да е от друго е много малка машината е в Либийската пустиня Не знам дали е важно, на гумите пише BARUM - Chehoslovakia... Знам че не е същата машина по темата но ми стана интересно затова пуснах поста
                      Николай
                      VITARA 1.6, 93 къса кабр

Коментар

Сега разгледах снимките ти още веднъж. Това, на което пише Прага не е капак а именно решетка /решетката пред радиатора/. На този камион въпросната решетка си е на него, тази с надписа определено е от друг. Едва сега обърнах внимание и на надписа на капака на главата на мотора - Остин - въпроса май е решен! А гумите могат да са всякакви.

Коментар

Да ти кажа, досега и аз това мислих след първия ти пост, даже гледах снимките от предната страница / червената прага/ и на мен нещо не ми се върза, явно по надписа и люка отгоре съм се заблудил отначало, съжалявам за което
                          Николай
                          VITARA 1.6, 93 къса кабр

Коментар

А-ма и аз приказвам малко по инерция: Решетката пред радиатора - на Прага!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                              А-ма и аз приказвам малко по инерция: Решетката пред радиатора - на Прага!
                              чакай сега, то на снимката се вижда решетка ама иначе си е капак. на първата снимка се вижда захвърлен от ляво, ама сигурно не става да се увеличи че да видиш. ще взема да отида да пробвам да кача капака на предницата е ще стане ясно кое от къде е ей така за идеята
                              Николай
                              VITARA 1.6, 93 къса кабр

Коментар

сега зацепих за РАДИАТОРА НА ПРАГАТА
                                Николай
                                VITARA 1.6, 93 къса кабр

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X