Първи впечатления,сравнен с шкодата и ирала-мога само ка кажа,как съм каръл тези боклуци.Скоростите влизат като не лек автомобил,на нивата влизат по тежко  .Вървенето му е като на лека кола.Мотора е 340конски сили,но пък за неговата концепиция си са идеални,зърновоз с дължина на товарния отсек 5.50метра.Камиончето ме радва много,за напред какво да очаквам от него.Е като за стар камион има забележки,мотора е изключително здрав и в пълно здраве,няма течове на масло.Кабината е изключително запазена общо зето това е.
.Вървенето му е като на лека кола.Мотора е 340конски сили,но пък за неговата концепиция си са идеални,зърновоз с дължина на товарния отсек 5.50метра.Камиончето ме радва много,за напред какво да очаквам от него.Е като за стар камион има забележки,мотора е изключително здрав и в пълно здраве,няма течове на масло.Кабината е изключително запазена общо зето това е.
Един въпрос,като на тапътра прохождащ с "западна" техника.Какви са им болните места и детските болести на тези камиончета.Поздрави.
					 .Вървенето му е като на лека кола.Мотора е 340конски сили,но пък за неговата концепиция си са идеални,зърновоз с дължина на товарния отсек 5.50метра.Камиончето ме радва много,за напред какво да очаквам от него.Е като за стар камион има забележки,мотора е изключително здрав и в пълно здраве,няма течове на масло.Кабината е изключително запазена общо зето това е.
.Вървенето му е като на лека кола.Мотора е 340конски сили,но пък за неговата концепиция си са идеални,зърновоз с дължина на товарния отсек 5.50метра.Камиончето ме радва много,за напред какво да очаквам от него.Е като за стар камион има забележки,мотора е изключително здрав и в пълно здраве,няма течове на масло.Кабината е изключително запазена общо зето това е.Един въпрос,като на тапътра прохождащ с "западна" техника.Какви са им болните места и детските болести на тези камиончета.Поздрави.

) е хубаво и спирачната течност да е съвсем баш каквато трябва(у Волво продават тЕхна в едни тенекиени кутии) и да се сменява чат-пат. Така де, дано твоето е от подобрения вариант с друго място на датчика, които почти не дават ядове.(Не помня баш цената на датчика, че началника го пазарува, ама като знам колко време се дърпа той да го купува, май не е съвсем евтин
) е хубаво и спирачната течност да е съвсем баш каквато трябва(у Волво продават тЕхна в едни тенекиени кутии) и да се сменява чат-пат. Така де, дано твоето е от подобрения вариант с друго място на датчика, които почти не дават ядове.(Не помня баш цената на датчика, че началника го пазарува, ама като знам колко време се дърпа той да го купува, май не е съвсем евтин
Коментар