Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камаз както обещах

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Камаз както обещах

Ще кача няколко снимки от състезателен Камаз от отбора на (Русия) (основните им съперници са с Татра), както малко и данни за самата машина(Камаз) а именно:

Основни технически характеристики:
    Макс.скорост 180 км/ч
    От 0-100км/ч 8 сек.
    Формално 750 к.с, и повече
    Скорости 16 предни и 2 задни
    8 цилиндров V образен мотор с обем 17 литра.
    Обем на резервоара 1000 литра.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:auto-001.jpg
Прегледи:1
Размер:82.0 КБ
ID:5942721Натиснете снимката за да я уголемите

Име:auto-013.jpg
Размер:71.8 КБ
ID:5942733Натиснете снимката за да я уголемите

Име:auto-012.jpg
Размер:66.7 КБ
ID:5942732Натиснете снимката за да я уголемите

Име:auto-011.jpg
Размер:61.8 КБ
ID:5942731Натиснете снимката за да я уголемите

Име:auto-010.jpg
Размер:59.9 КБ
ID:5942730Натиснете снимката за да я уголемите

Име:auto-009.jpg
Размер:70.6 КБ
ID:5942729Натиснете снимката за да я уголемите

Име:auto-008.jpg
Размер:83.0 КБ
ID:5942728Натиснете снимката за да я уголемите

Име:auto-007.jpg
Размер:70.6 КБ
ID:5942727Натиснете снимката за да я уголемите

Име:auto-006.jpg
Размер:74.8 КБ
ID:5942726Натиснете снимката за да я уголемите

Име:auto-005.jpg
Размер:72.5 КБ
ID:5942725Натиснете снимката за да я уголемите

Име:auto-004.jpg
Размер:63.1 КБ
ID:5942724Натиснете снимката за да я уголемите

Име:auto-003.jpg
Размер:67.4 КБ
ID:5942723Натиснете снимката за да я уголемите

Име:auto-002.jpg
Размер:73.5 КБ
ID:5942722Натиснете снимката за да я уголемите

Име:auto-017.jpg
Размер:63.9 КБ
ID:5942734
    LZ1ZAH

От: Камаз както обещах

Благодаря!
    Георги Танев (0+)
    Land Rover Discovery 1 300 TDi
    Land Rover Club Bulgaria
    0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Първоначално публикуван от Zahari007 Преглед на мнение
      Ще кача няколко снимки от състезателен Камаз от отбора на (Русия) (основните им съперници са с Татра), както малко и данни за самата машина(Камаз) а именно:

Основни технически характеристики:
      Макс.скорост 180 км/ч
      От 0-100км/ч 8 сек.
      Формално 750 к.с, и повече
      Скорости 16 предни и 2 задни
      8 цилиндров V образен мотор с обем 17 литра.
      Обем на резервоара 1000 литра.

[ATTACH=CONFIG]368371[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]368383[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]368382[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]368381[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]368380[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]368379[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]368378[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]368377[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]368376[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]368375[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]368374[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]368373[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]368372[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]368384[/ATTACH]
      Знам ли какво да кажа, като гледам уредите, вътрешният дизайн и самата изработка (от миналия век) но това в случая не е толко важно да речем, те Руснаците с тая техника ходят и в космоса.
      При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

Интересни снимки. Правят впечатление дребните детайли... Покарал съм машини от марката...и съм ги и поремонтирал де..(то при тех няма как иначе). Част от таблото има много общи неща със серийния, обикновен КамАЗ. Педалите са едно към едно с оригинала, с изключение на спирачката. Дори и помпата на съединителя си е старата–вижда се на една от снимките. Та поне за обикновения шофьор, камиона си е чистокръвен КамАЗ, па вече скорости ZF, спирачки Wabco, и пр. са подробности...
        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Чудесни снимки!Благодаря.
          Другото колегата от поста преди моя го е казал!
          0осем9осем7шест0осем7едно
          Миро

Коментар

Супер си е машината просто и надеждно испълнение. Минимум електроника съответно и минимум неща които могат да дефектират из пясъците.
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

С удоволствие бих му завъртял едно кръгче, въпреки горните ми констатации. Т.е. констатирал съм ги по-скоро с носталгия, а не като критика. 700 и кусур коня на 10 тонна машина, в комплект със ZF16, добри спирачки и прецизно управление са мечта за всеки който обича вървящите камиони.
              Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

http://www.vbox7.com/play:9372d613
                MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                (А1+)
                О877ООО98О

Коментар

На клипа камазчето изглежда много добре балансирано като разпределение на тежестта между предния и задния мост. 8 секунди 0 - 100 км/ч също е впечатляващо за камион. То и за доста автомобили е не лошо постижение...
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Адски впечатляващо

Ето и едно видео:
                    .

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
                      Не знам колко е хубав Камаза , обаче пилота му е луд и не си пие хапчетата.
                      Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                      Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
                        Не знам колко е хубав Камаза , обаче пилота му е луд и не си пие хапчетата.
                        То не трябва да си луд трябва ти само Камаз като се качиш на него лудоста ти идва отвътре Тия дни ще пална нашия служебен . http://www.youtube.com/watch?v=8NpbQh9Pr7c
                        Последно редактирано от sek.1; 05-10-11, 07:01.
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Любима машина!!! Благода за темата!
                          Само се чудя, на фона на всичките технологий как едни ел.стъкла не му сложиха А вентилаторчето вътре 'кърти мивки'.Руските самолети и хеликоптери също разполагат с такива - полезно. Абе страхотна машина си е, няма спор!

Коментар

Май че , в транспортното министерство обсъждат да се изплащат добавки за "лоши битови условия" на всички шофьори на Камаз. Бахти наказанието е да го караш , да не говорим за ремонтите.
                            Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                            Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

След тия няколко поста ми идва наум и един виц за прословутите Руски камиони или по точно как е измислен краза. Прибира се къно една вечер един Руски инжинер, автоизобретател, влиза в спалната и до жена му лежи някакъв, той учен човека няма да се кара, няма да се бие, само попитал, ти какъв си, какво работиш, шофьор съм отговорил оня, ийде вземай си гащите му казал и да те нема, отишъл в другата стая на бюрото и за една нощ измислил краза, шофьор а, като караш днеска цял ден тоя камион и довечера ще ми мислиш ти за жена, а.
                              При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X