Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дилема с избора на евтин камион

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дилема с избора на евтин камион

Здравейте , отворими се се една далававера да взимам евтино дърва за огрев от ботевград и даги продавам в софия,та сега се оглеждам за транспорт.Лощото че бюджета ми е 6хил и се чудя какво да избера, засега съм се спрял на шкода европа но бих искал да чуя и вашите мнения за други камиони като ифа или зил но несъм сигурен дали някой от тези марки може да носи 15 кубика дарвен матерял.
    0 8 76 36 8 542

От: дилема с избора на евтин камион

Вчера един авер спря от движение една много запазена ифа!
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Сравнени с шкодата, и IFA-та и ЗиЛ-а са просто смешни недоразумения, освен че и возят по-малко.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колко време ще ти трае далаверата, че да си избиеш и цената на камиона и винетката и ГТПто и разходите по транспорта (гориво). Не е ли по-добле да хванеш някой с камион и без много работа да ти прави транспорта?

Коментар

Еми дървата мога да ги взимам целогодищтно евтно и смятам да правя по 2-3 курса седмично до софия,а за въпроса за наемането на камион под наем съм твърдо против, не обичам със никой да работя в комбина нито път да деля.Печалбата няма да е кой знае колко голяма пък ако ги раздела хептем зле ще е.
          0 8 76 36 8 542

Коментар

При мен товарят 3 човека от София, и тримата са с Европи. Европата качва по 20 кубика спокойно.
            Ако имаш интерес и от допълнителна оферта се обади 0882424445, 0878424445 Васил.

Коментар

Колега вземай Европата ако намериш с двойно още по добре, ако не малко са пикливи и ще ти се наложи да плащаш подвоз .

Коментар

Шкодата ще ти върши най-добре тая работа.Като гориво ако караш соло добра Европа трудно минава25-27л/100км а носи спокойно 10т пък и ремарке можеш да закачиш.Както казва колегата жеко малко са пикливи на кал.Но в сравнение с ИФА-та си вървят.Няма камион 4х2 който да върви в калта без проблем и ЗиЛ-а буксува макър и по-малко но и по-малко носи а ако е бензинов неща да мисля за гориво.Ако имаш въпроси относно Шкода-та питай от 92г съм с една Мадарка имах и Европа та знам доста неща по тая марка.
                0887284106-Митко
                http://www.youtube.com/watch?v=6Fdg05yHhKk&NR=1
                http://www.youtube.com/watch?v=wnMy5yek-ks&feature=more_related

Коментар

За тази цел колега,Шкодата е идеална.Аз лично имам такава самосвал и съм много доволен от нея и като подръжка и разход на гориво не може да се сравни с останалите.

Коментар

Искам да попитам дали европата бордовак е с по широка каросерия от самосвала?
                    0 8 76 36 8 542

Коментар

Някой знаели какви са разнерите на легена на европа самосвал и размерите на европа бордова?
                      0 8 76 36 8 542

Коментар

Колега до колкото знам бордовата е малко по широка,но за теб специално по скоро е от значение дължината и това къде и как ще товариш.Тъй като бордовата е по дълга и в гората ще ти бъде по трудно за маневриране,но пък качва повече,до като пък самосвала е много маневрен,както и за разтоварване е по удобен-))))))

Коментар

Идеята ми беше да взема самосвал, понеже после за разтоварване няма да плащам а и знам че бордова и самосвал имат една товаромосимост,но щом казвате че е по тесен самосвала май няма да стане това което искам
                          0 8 76 36 8 542

Коментар

аз бих те посъветвал да вземеш някои ман бордовак,не ти трябват тия скапани шкоди имах такава и постоянно лежах под нея.

Коментар

Имай предвид, че един кубик редени дърва за огрев тежи от 300 до 500 кг. така че трябва да имаш обем в който да събереш 10 т.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X