Здравейте , отворими се се една далававера да взимам евтино дърва за огрев от ботевград и даги продавам в софия,та сега се оглеждам за транспорт.Лощото че бюджета ми е 6хил и се чудя какво да избера, засега съм се спрял на шкода европа но бих искал да чуя и вашите мнения за други камиони като ифа или зил но несъм сигурен дали някой от тези марки може да носи 15 кубика дарвен матерял.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дилема с избора на евтин камион
Свий
X
-
От: дилема с избора на евтин камион
Колко време ще ти трае далаверата, че да си избиеш и цената на камиона и винетката и ГТПто и разходите по транспорта (гориво). Не е ли по-добле да хванеш някой с камион и без много работа да ти прави транспорта?
Коментар
-
Еми дървата мога да ги взимам целогодищтно евтно и смятам да правя по 2-3 курса седмично до софия,а за въпроса за наемането на камион под наем съм твърдо против, не обичам със никой да работя в комбина нито път да деля.Печалбата няма да е кой знае колко голяма пък ако ги раздела хептем зле ще е.0 8 76 36 8 542
Коментар
-
Шкодата ще ти върши най-добре тая работа.Като гориво ако караш соло добра Европа трудно минава25-27л/100км а носи спокойно 10т пък и ремарке можеш да закачиш.Както казва колегата жеко малко са пикливи на кал.Но в сравнение с ИФА-та си вървят.Няма камион 4х2 който да върви в калта без проблем и ЗиЛ-а буксува макър и по-малко но и по-малко носи а ако е бензинов неща да мисля за гориво.Ако имаш въпроси относно Шкода-та питай от 92г съм с една Мадарка имах и Европа та знам доста неща по тая марка.0887284106-Митко
http://www.youtube.com/watch?v=6Fdg05yHhKk&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=wnMy5yek-ks&feature=more_related
Коментар
-
Колега до колкото знам бордовата е малко по широка,но за теб специално по скоро е от значение дължината и това къде и как ще товариш.Тъй като бордовата е по дълга и в гората ще ти бъде по трудно за маневриране,но пък качва повече,до като пък самосвала е много маневрен,както и за разтоварване е по удобен-))))))
Коментар
-
Идеята ми беше да взема самосвал, понеже после за разтоварване няма да плащам а и знам че бордова и самосвал имат една товаромосимост,но щом казвате че е по тесен самосвала май няма да стане това което искам0 8 76 36 8 542
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар