Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Израелско офроуд чудовище (ГАЗ 63)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Израелско офроуд чудовище (ГАЗ 63)

Добре де. Като Н 2 е толкоз голяма работа, да върви да се надбягва ей с тоя:

Това е Израел, там се нещо са чували за пустинята, и тия хора са си го доправили сами, без генетиката на целия свят. В началото на 80-те тия нещастни според просветените гейове газки още влачеха 120 мм минохвъргачки в мотострелковите полкове. По щат динозаври нямаше, имаше по два коня за вътрешноказармен транспорт. И легенди нямаше, щото нямаше кресливи статии, и мъжете още не си бръснеха краката...
    Гальотата Хамър е от същата теглова категория ...
    Не ми се пише повече, щото ми се повдига.

Стефане
    Може ли да кажеш нещо повече за тази машина.Защото изглежда много внушаваща!А пък на всичкото отгоре като видях и снимката как гази във вода без проблем се плаша още повече (вече от никъде не си в безопастност) но какво да се прави!
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Това е просто ГАЗ 63...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
        Това е просто ГАЗ 63...

А точките след модела значат!!! БЕЗ КОМЕНТАР ИЛИ КОМЕНТАРА СИ ГО ПРАВЕТЕ САМИ!

Коментар

А кво да кажа? В чисто професионален смисъл това е спечелило не една война. И не едно състезание. Обаче в подлеза пред Спартакус няма да ти дадат да го паркираш. Щото по МТV не са казали че е легенда.
          А натрупай върху ония 500 коня един тон мини и войници, вържи им на задника още един тон МХ, дето затиснатата пехота го чака повече и от божието снизхождение, и айде да гледаме сеир. Легендарен.
          Разбирачи. Писачи. Две овци да не им дадеш, а те изкарали динозаврите на паша... Аман от палячовци.

Коментар

Лошото е че като кажа нещо за руските машини обикновено отговора е: ма нямат нитро и стерео със чейнджър за 300 диска- какво можеш да кажеш на такива хора
            УАЗ - Where I go there are no roads!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Alexander
              Лошото е че като кажа нещо за руските машини обикновено отговора е: ма нямат нитро и стерео със чейнджър за 300 диска- какво можеш да кажеш на такива хора

Гледайте сега ще ви кажа от какво се интересуват повечето. Какъв "ТУНИНГ" има джипа! Тоест колкото може да е по нисък! Тоест вече е паркетен лъв! Друго искат да има само 2 седалки! Другите са премахнати и сложена великата музика, с която ако седиш до колата със стъклена чаша ще се пръсне! Джантите задължително трябва да са като сателитна чиния с Ниско профилни гуми и да е може да лети с 300км/ч.А като превключваш да се чува все едно излита самолет! А на всичкото отгоре фаровете и стоповете в повечето случаи са черни! А пък прозорците са във всички цветове на дъгата! Но какво да се прави!

Коментар

газ 63 молотовка

има м молотовка с двигател перкинз и я ползвам за селска работа живея ж планината троян ходя за камани на реката миналата година както си палня камиона изведнаж доиде силна вода за 10 мин се ка4и с 1 метар камиона се окопа и до там с 2 тона баластра докато намериа кои да ме извади бодата стигна до дражките на вратите камиона си брам4и дарпаха ме 2 трактора да излиаза двигателя работи докато не засмука вода през филтара и сега работи . така 4е и тази молотовка на снимката не е у4удващо 4е варжи

Коментар

А, е те това им е безценното на тия, не само на ГАЗовете. Където и да го хвърли съдбата, като има ключове и чук и истински шофьор, то ще си върви и след 20 години. Без ремарке с компютри, доставка на смазка и за антената на радиото с ДХЛ, и футболен отбор механици, всеки слециалист по някой лагер и нищо друго... Щото така е конструирано. Обаче пак ще се намери някой да каже че Волвото на съседа е по-джип. Много важно че снощи закъса на тротуара пред тях си)

Коментар

Всезнаико

А бе Стефане тук нещата много ги разбираш ама защо не сме те видяли теб с БАГИРАТА някьде да излезеш на преход пьк тогава да си по из4ерпателен

Коментар

Бе, не питай((( Чакам РК от Данчо. А карданите излиза че не са от нищо. Предният всеки момент просто ще падне. А дявол знае кога ще дойдат отнякъде поне малко пари, да купя кви да е, и да правя, друго не остава ... Мотам се тука като суек, поне каквото има събрано от преди, да го наслагам. Инсталацията искаше да ме пали, нали все после, така и не съм я направил... Тъкмо се оправи времето, айде пак облаци. Ама като имаш толкоз голям гараж като мене ...))

Коментар

Р.К. е осигурено мини през мен да си го вземеш. Ако неможеш да си запалиш инсталацията ние ще ти помогнем с бензин и кибрит.

Коментар

От: Израелско офроуд чудовище (ГАЗ 63)

И аз имам газ63 та за информация само да ви кажа тази зима дърпах две праги които бяха замръзнали

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                            Бе, не питай((( Чакам РК от Данчо. А карданите излиза че не са от нищо. Предният всеки момент просто ще падне. А дявол знае кога ще дойдат отнякъде поне малко пари, да купя кви да е, и да правя, друго не остава ... Мотам се тука като суек, поне каквото има събрано от преди, да го наслагам. Инсталацията искаше да ме пали, нали все после, така и не съм я направил... Тъкмо се оправи времето, айде пак облаци. Ама като имаш толкоз голям гараж като мене ...))
                            Каретата от Волга стават ли на ужаската ? Вчера като търсех нещо друго в гаража намерих 2 от онова време чисто нови .
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

На всички съветски коли са еднакви, без ЗАЗа и ВАЗа. Те са различни едни от други, и по-малки. Жигулските са милиметрови, надолу от дюймовите на останалите, зазовите са си мотоциклетните. От Виетнамката и нататък, са по-големи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X