Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Израелско офроуд чудовище (ГАЗ 63)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Израелско офроуд чудовище (ГАЗ 63)

Стефане, пиши точно какви чаркове ти трябват и може да изкопая нещо тази събота и неделя (казах "части", а не "спирт" ).

Поздрави

Коментар

Ммм ... Бъбреци. Или поне един ляв. Нямам идея какво е станало с тоя, никога не съм чувал да стават на мартенички. Беше малко крив, хванах го с джека, додето нещо по спирачките - и се изкриви съвсем.
      Ти какво, верно ли имаш достъп до такова?
      Тогава два комплекта бъбреци, един куки за отпред, военен фаркоп, сгъваемите седалчици от кучкарника, скоби с ключалките за горния край на рамката, дето се подпира вдигнатия капак, ... И друго трябва, не е само за мене.

Медицински спирт не ща, става само за пиене, пък в него желязото ръждясва, а по оптиката оставя облаци. Ако знаеш къде има абсолютен, ама без акциз ...

Коментар

Има една морга на едно място. Ще видя какво е оцеляло от времето и грабежите... Не обещавам нищо.

Коментар

Стефане, не съм те забравил! Отидох и проверих, но ми казаха, че каквото не са били разграбили - отишло за скрап! Бяха останали само трупчетата на които беше вдигнат ГАЗ-а.. Съжелявам! Ще се ослушвам и ако излезе нещо, ще те уведомя своевременно.

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
            Това е Израел, там се нещо са чували за пустинята, и тия хора са си го доправили сами, без генетиката на целия свят. В началото на 80-те тия нещастни според просветените гейове газки още влачеха 120 мм минохвъргачки в мотострелковите полкове. По щат динозаври нямаше, имаше по два коня за вътрешноказармен транспорт. И легенди нямаше, щото нямаше кресливи статии, и мъжете още не си бръснеха краката...
            Гальотата Хамър е от същата теглова категория ...
            Не ми се пише повече, щото ми се повдига.
            Много точно казано. Евала колега.
            Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X