а някой може ли да ми каже за какво са поне половината уреди на таблото...на това инструкцията за ползване е сигурно като телефонният указател на Ню Йорт)))
а също и ремаркето/каравана към него е не по-малко интересно...
а степенките са задължителни,иначе няма как да се качиш...а извън пътя сигурно се прибират нагоре.а що се отнася до високият център на тежеста и склонноста за преобръщане...все пак това не е рали автомобил,нито триал машина...това е идеалният автомобил,до колкото може да има такъв,за пътешествия и авантюри))) http://miarroba.com/foros/ver.php?te...&foroid=247632
БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
(това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).
))))))))) Не, идеалния е на една рама, 6х6 например, тия с 48 колела не ги пускат и на магистралата ЗИЛове, УРАЛи... Фургона отзад по документи е "КУНГ" - Кабина Универсална с Нормални Габарити. Скосяването на ъглите отгоре е за безопастност в железопътните тунели. Никога не съм виждал каравана с комфорт като в такова щабно...
А електроника можеш да натъпчеш колкото ти стигат дребните, или до изчерпването на електромагнитната съвместимост. Там са баш - специалисти военните моряци.
БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
Това е като яхта отвътре-тия дето са го правили хич не си поплюват. Да си имаш едно такова и живота ти е уреден Само си представете обаче докато вечеряш да си в движение по некои баири-сигурно ще е голям купон
ти остави че са набутали къщата вътре,ами и гараж са направили...за различните модели различни превозни средства в гаража)))
а тук направо са се престарали
сиромашия до шия)))
aaaaaaaaaaa,разбрах)))
със сфетодиодите на 73ката ли,и твойте платки
аз пък имам една камерка,дори и една УЕБ камера,а пък и още нещо може да изровя,така че ако ме включите в екипа
може и по-добро да го направим
Ну, эта вот российская техника чуть попроще, труба пониже и дым пожиже, но в сути - можно оборудовать ничуть не хуже. Зато гораздо дешевле: отпускная цена такого ГАЗ-3902 "Вепрь" с завода - 12000 долларов.
Коментар