Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Руски ВВС

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ами като си взема няколкото които са във Венци Петров ще може да се направи нещо.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
      Ами като си взема няколкото които са във Венци Петров ще може да се направи нещо.
      Дима и аз съм събрал още поне 15-на та заедно с твоите стават порядъчно количество. Ще трябва да помислим как може да се организира копие и за другите които искат...
      VPetrov.photography

Коментар

Абсолютно, мога да дам и останалине, над 50 серии са, обаче на DVD се събират по доста серии, така че с няколко DVD -та ще се реши въпроса мисля.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

ще ми се и аз да ги имам, как може да стане това??
          Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

Аз междувременно докопах още 21 ще трябва да помисилим с Венци от къде да докопаме по-евтини DVD-та и да запишем няколко комплекта, пък който иска да си ги размножава после.

Коментар

А иначе който има добра връзка в линкос ги има повечето серии и даже продалжават да качват нови. Последната която гледах беше направо върхът за "фантастичниш" разработки в областта на оръжията
              Танки грязи не боятся!

Коментар

Re: Руски ВВС

Ето го и СУ-37:
                http://video.google.com/videoplay?do...13961490667235

Това клипче показва на какво са способни руснаците в авиационно отношение. Аз мисля че споровете дали Америка или Русия са по-добри са излишни.
                Извинявам се ако е пускано във форума.
                Родените да пълзят не могат да летят!

Коментар

Re: Руски ВВС

Ето всички серии на "Ударная сила"

Сайтът изисква регистрация която е безплатна и е пълен с много хубави неща
                  Танки грязи не боятся!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X