Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Руски ВВС

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Руски ВВС

Интересва ме някой ако може да ми кажи как се казваше демонстрационната група на ръските ВВС и някой ако има някви техни клипчета на Су 37 и други техни машини. Ако някой има нещо като Ударная сила на тази тема ще се получи перфекциозно

П.С. Извинявам се ако дублирам някоя тема но не можах да открия не6то подобно
    Танки грязи не боятся!

Демонтрационните ескадрили са две. Едната лети на МиГ-29 и се казва "Стрижи" - големите лястовици - бързолети. Втората е "Русские витязи" и е единствената в света аеробатична ескадрила летяща на Су-27, демек на тежък изстребител за завоюване на превъзходство във въздуха.
    Имам това-онова.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А можеш ли да го качиш някъде за да го дръпна че много ме зарибяват тези руснац и
      Танки грязи не боятся!

Коментар

Някои неща мога, защото са на диск, някои обаче са на касета (с автограф от Анаталий Николаевич Квочур).
        Шефа на "Стрижи" (с фамилията Дятел ) преди няколко години го прибрах в 3 часа през ноща от осевата линия на един булевард в Геленджик...Сладко си спинкаше...
        С глава към летището беше де. Явно е дърпал до последно натам, ама не му е стигнала височина и се беше "приземил по корем" в средата на платното. Колите го обикалят и не спират, ще го сгази някой. Та с колегата под мишниците и на такси. Добре че бяхме в съседни стаи в хотела. На сутринта го вдигам, все едно нищо не е станало, към 11ч. вече летеше над експозицията
        А с Квочур сме летели заедно на Ан-72 и после доста пъти сме си пили питието заедно. Голям фен е на България междудругото.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Тези твойте преживявания са си за завиждане Радвам се че са останали и такива хора още в Русия. Аз следя поредицата Ударная сила- само за руско оръжие и там не са ни фенове, особено с бъдещите американски бази и военнопромишления ни комплекс продаващ на техни пазари, техни оръжия. Лошото е че това за базите и за затягането на обръча около Русия беше в епизода за сс-27 Тополь-М по тяхно му
          Танки грязи не боятся!

Коментар

Утре ще гледам да кача малко клипчета от оригиналния диск на КНААПО.

Коментар

пробвай ТУКА,ама тва са торенти...
              ше ти трябва я бит-комет, я бит спирит....

Коментар

и тука

Коментар

Да последното е готино - с потребиталския вход. Добре че повечето сме се регистрирали

Коментар

Малко ще се отклоня от темата, но някой може ли да ми каже руското име на сс 23? Знам че сс 20 са пионер, а сс 25 тополь.
                    Танки грязи не боятся!

Коментар

Т'ва са военни тайни бе...!
                      Питай QUADRA и Стефан, те ги издават най-редовно!!!

Коментар

То мене в тях ми беше надеждата
                        Танки грязи не боятся!

Коментар

Ока.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                            Ока.
                            Kато реката ли?!

Коментар

Да, и като оная смешната колица Ваз 1111

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X