Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Курсове за Хеликоптер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Курсове за Хеликоптер

някои запознат ли е с това как стоя нещата с курсовете за хеликоптер в околностите на бургас по нивите съм виждал един да се упражнява голяма красота е ,нямам думи ,ама и цените сигурно ще са нямам думи ,а в бургас има минимум 2 хилкоптера а в страната незнам... аз съм горе-долу запознат със кусовете за самолет ,ама там цените не са за мислене ,та камули за писане(е някои ако настоява ще му кажа),та се някои трябва да знае каква е играта .... ако знае да си каже

До: Курсове за Хеликоптер

Във Варна има курсове. Мой приятел кара за малък самолет и после за хеликоптер. И сега си има хеликоптер. Ма много скъпо това. Курса де. Иначе познавам и даскала, но не знам телефона.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

мм да и тук намирисва на много мангизи ,но колко точно е въпроса ?
      да не стане така да карам само електрически веруууулет!

Коментар

Мога да попитам колко струва курса. но знам, че в сравнение с курса за самолет е много по- скъпо. А да видиш цените на хеликоптерите. После има и едни цени (бесни) за текуща подръжка. А електрически можеш да караш и без курс.

Коментар

Еми питай. И на мен ми е интересно колко би струвало. Тези за самолет също.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Еми питай. И на мен ми е интересно колко би струвало. Тези за самолет също.
            За самолет виж тук http://www.airsport.bg/
            О899 2б2 1З2

Коментар

Мда, не е евтино, но не е и чак непостижимо.

Ама май в сравнение с други държави си е направо ефтинджос.

Д....а маа' му баща ми е пилот на МиГ, а аз и на граждански не съм се возил. Срам!

...разболях се!!!
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

targa ако не ти е проблем питаи за цените на двата курса в варна ... да видим за какво става въпрос!!!
                пък електрическия ще го разбия някаде щото вече немога да го гледам !!

Коментар

aиде е колеги няма ли някои да каже нещо по темата?

Коментар

Преди пет-шет години курса за едномоторен самолет в с.Калиманци край варна беше към 6000лв. ,и пращаха кандидат пилотите до София да някакви прегледи
                    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                    Дий Снайдер

Коментар

сега пак е толкова курса колко ги изчислявах кам 6700 лв преблизително ,но ме интересува неможе ли направо да се кара курс за управление на хеликоптер или беше задължително първо за малък самолет до 750 кг маи се водеше и след това вече курс за хеликоптер ако има някои по компетентен в тази област моля да помогне...

Коментар

Като видя даскала ще питам, но е в пъти по-скъпо.Онова с големите перки пие бензин като жадна камила.

Коментар

Някой въртолет ли ще си купува или аз не вдявам нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Макса Преглед на мнение
                            или беше задължително първо за малък самолет до 750 кг маи се водеше и след това вече курс за хеликоптер .
                            Не знам, но е логично. Управлението на хеликоптер е по-сложно от това на самолет.

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Д....а маа' му баща ми е пилот на МиГ, а аз и на граждански не съм се возил. Срам!
                            А моят баща беше счетоводител, а пък аз съм се возил на няколко типа самолети, а и няколко скока с парашут имам!

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                              Не знам, но е логично. Управлението на хеликоптер е по-сложно от това на самолет.

А моят баща беше счетоводител, а пък аз съм се возил на няколко типа самолети, а и няколко скока с парашут имам!
                              Зависи от самолета и хеликоптера.

Най-малкото хеликоптер със 100 коня двигател мисля че е невъзможно да постигне достатъчна подемна сила, че да се издигне. Тягата трябва да е по-голяма от собстеното му тегло, барабар със всичкото оборудване, пилот/и и гориво, че да има и достатъчно в излишък, демек гълта бая гориво. По-сложна конструкция е. По-трудно се прави.

За кое как се управлява - само за сведение: на времето (по време на обучението на баща ми за пилот-изтребител), при отсяването кай става и кой не, част от хората са отивали за пилоти на хелокоптер. Не знам заради точно какво - физическа подготовка, реакции, заложби и т.н. но факта си е факт. И го знам от първа ръка.

Нито съм карал самолет (за сега ), нито хеликоптер, ама ми се струва че управлението е тотално различно. За тия малките самолети и хеликоптери нещата може и да са по-различни, демек хеликоптер да се кара по-трудно. Ама там и скорости и претоварвания т.н. нямат нищо общо с тия при военните машини.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X