Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Българските ВВС

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Българските ВВС

Първоначално публикуван от petyo413 Преглед на мнение
    Ние в момента нямаме ударна авиация.
    За обогатяване на знанията ми . СУ 25 каква авиация е ?

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
      Лелеяната мечта за въшна граница не е неосъществима, не че някой ще излизе от кюпа, а предателството ще е на ,,целокупния ни народ",
      Стига бе, това е процес. Турция, Сърбия, Украйна у ЕС и току сме станали вътрешна граница. Географията не ми е силна
      Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Ето заради такива изказвания мнението на специалистите по даден въпрос се взема, но често за сведение.
        А за какво друго да се вземе?
        Ако можеш да формулираш каква или какви са първостепенните цели и задачи на ВС и в частност на ВВС на една държава ми направи го и го напиши тук пък ще видим какво ще излезе.

Лека!

Коментар

Военна щото не смеят да го пуснат без оръдието.
          А иначе не е ударен самолет, няма скорост нито за да изненада нито да избяга.

Коментар

... а пък това граничи с измяна
            Към кого или какво?

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
              Стига бе, това е процес. Турция, Сърбия, Украйна у ЕС и току сме станали вътрешна граница. Географията не ми е силна
              Тая работа мяза на оная- лесно излиза, а като много ти се лигавят и се правят на велики- има и други. Ние няма няма, па се отлутаме.
              А тези простотии се правят от името на всички ни.
              Даника
              Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                В това, че приключването на ударната ни авиация е част от сделката за влизането ни в НАТО, а пък за влизането ни в ЕС - съвсем.
                Има един полковник професор д.н. Димитър Недялков. Бивш пилот на Су-22. Прочети , написал е доста неща и цитира документи и планове като План-2004. И тук за да е ясно аз не обвинявам нито алианса нито съюза , в които членуваме. Аз съм го написал точно и ясно - ние сме си виновни са собствената глупост , никой не ни е виновен за това. Дали сме го направили под някакъв натиск или стимулирани от нещо, това си е наш проблем. И тези фактори са още по-силни особено когато си слаб или се отслабваш сам. Само , че като се оголиш сам вече хептен ти казват к'во да праИш и нямаш избор.

лека!

Коментар

Първоначално публикуван от I.Rangelov Преглед на мнение
                  .....
                  С какво е по-добро от последните версии на АИМ-120 не се казва ама иначе е супер дупер
                  Еми в своя клас е истинска "стреляй и забрави ". И кат добавим коренно различната силова установка, която дава доста предимства. Направо може да се каже , че е без аналог.

Всеки един МЦИ 4-то поколение ,а и не само, е "някаква постоянно развиваща се експериментална платформа". Ф-16 е ярък пример.
                  Дори и цитираната от теб AIM-120 когато е приемана на въоръжение е имала незначителен "боен опит" от вече "опитните" или стоящи вече на въоръжение ракети или ...
                  Ф-35 не е евентуално поръчал това нещо, ами направо си го иска като част от арсенала.
                  Не знам кой какво ползва за това нещо Meteor-а, но това нЕщо е много по-невзискателно от Ракетите от същия клас.

Лека!

Коментар

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
                    За обогатяване на знанията ми . СУ 25 каква авиация е ?
                    Щурмова. И няколко то бройки за авиация ли ги имаш.

Коментар

Към кого или какво?
                      Държавна измяна. Към Република България.

Коментар

Държавна измяна. Към Република България.
                        Това по кой измислен твой критерий е?

Коментар

Еми в своя клас е истинска "стреляй и забрави ". И кат добавим коренно различната силова установка, която дава доста предимства. Направо може да се каже , че е без аналог.
                          Всички знаят че безаналоговите неща се произвеждат на друго място а термина за стрелянето и забравянето е измислен за ракети с топлинна глава. Всичко което има някакъв канал за връзка със самолета не влиза в това определение. Или какво, тя ще ти търси данни за поведението на целта, а ти ще и връщаш че си я "забравил"

Коментар

Първоначално публикуван от biol Преглед на мнение
                            Твърдят че грипен работи с метеора. ...
                            Ако не работи, много интересно като как шведите са го приели на въоръжение от 2016 и как голяма част от тестовете на тази ракета са били правени на Грипен?
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

А за какво друго да се вземе?
                              Ако можеш да формулираш каква или какви са първостепенните цели и задачи на ВС и в частност на ВВС на една държава ми направи го и го напиши тук пък ще видим какво ще излезе.

Лека!

Няма нужда друг да го прави, формулирани са в закони и стратегии.
                              Всеки трети е шести

Коментар

Това по кой измислен твой критерий е?
                                Това имплицира, че съседите ни могат да извлекат от нас най-голяма полза, когато сме слаби или направо ни няма. И същото от нас към тях.

Едно че това противоречи на елементарната икономическа и социална логика и друго че ги поставя в положение непременно да се пазят от нас, щом сме на такъв акъл. Което няма как да ни е от полза и почти няма дефиниция на национален интерес, която да обслужва. Подобни отношения са същестували по време на второто българско царство - и още тогава, не навсякъде.

Подобно схващане за съседите днес е доста слабо разпространено в държавните доктрини по света. Сещам се за няколко страни, упорито създаващи проблеми на близки и далечни съседи - Русия, Северна Корея, Иран.

Напомням, че вече не сме част от Русия.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X