Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Българските ВВС

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Българските ВВС

Да ги дадем социално на некъпещите се да умият веднаж боклука по изборите? Или да ги вкараме в класните стаи за началото на уч година? Видяха ни и без армия, и без училища, а нали изборът е в ръцете ни?Първоначално публикуван от Stoian Ivanov Преглед на мнениеХич не е лъжа.А тези простотии се правят от името на всички ни.
 Даника
 Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
 Коментар
- 

Е къде да живее армия, минималните заплати в която, са под минималните за страната?! Вече от доста време и ще продължава.Първоначално публикуван от Stoian Ivanov Преглед на мнениеХич не е лъжа.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
 Коментар
- 

Чак под минималните ще станат след 3 дни, и не само техните. Ако пък се гледа средната, и то софийската... .Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнениеЕ къде да живее армия, минималните заплати в която, са под минималните за страната?! Вече от доста време и ще продължава.
 И защо да са прогнози произнесените слова от силов вицепремиер, освен ако не са съгласувани с премиер
 http://www.pan.bg/view_article-49-39...APAN-GOTV.htmlПоследно редактирано от veskov; 27-12-17, 20:24.А тези простотии се правят от името на всички ни.
 Даника
 Коментар
- 

Не съм 100% сигурен, но май са на щат 380лв от 2015г, а преди това от 2009г са били на 376лв.Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнениеЧак под минималните ще станат след 3 дни, и не само техните. Ако пък се гледа средната, и то софийската... .
 И защо да са прогнози произнесените слова от силов вицепремиер, освен ако не са съгласувани с премиер
 http://www.pan.bg/view_article-49-39...APAN-GOTV.html
 http://armymedia.bg/archives/97791
 А минималната за България е вдигната на 420лв от 2016г и после 460лв- 2017г.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
 Коментар
- 

Заплати под минималните няма (то затова минималната е минимална), може би това са чистите пари, които взимат (но се съмнявам и току-що постъпил редник да е на минимална заплата), не че са им много големи де, наистина са ниски.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
 Коментар
- 

Подкрепям на 100% !Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеПознавайки някои пилоти от кариерата почвам да подозирам че прекъсването на приемствеността в бойната авиация не е чак толкова лошо нещо.

Впрочем наблюдението може да се разшири до цялата БА, която все още в много отношения си живее в НРБ.

Апропо: войната в Украйна също....

П.П.: чиста заплата на новопостъпил редник в пехотата (и изобщо за 90% от подразделенията в БА): 600-700 лв.
 сержант/старшина с 10-15 години стаж : 800-900 лв max.
 лейтенант: около 1100 мисля че почваха ...
 капитан: около 1300
 полковник: към 1500

Възможни са разлики, но до стотина лева в плюс за масовия случай изключения (специфични условия на труд, вредни и прочие "екзотики").
 Примерно моята последна заплата (сержант) беше малко над 1300 лв, но бяхме супер, супер изключение . .
 /за ВМС не знам - с тях не съм имал никакъв досег/Последно редактирано от BulAf; 27-12-17, 22:07.
 Коментар
- 

Ми тя дорде не отменят класовете никъде не играе, но много я получават, и доктори, и учители.Първоначално публикуван от Stoian Ivanov Преглед на мнениеВ армията минималната заплата отдавна не играе като фактор.А тези простотии се правят от името на всички ни.
 Даника
 Коментар
- 

Реално взимат над 600лв, което не пречи щата да им е под минималния регламентиран за страната.Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеЗаплати под минималните няма (то затова минималната е минимална), може би това са чистите пари, които взимат (но се съмнявам и току-що постъпил редник да е на минимална заплата), не че са им много големи де, наистина са ниски.
 Всички надбавки, бонуси и пр. са допълнително към щата.
 Но в БА не важи баш Кодекса на труда.Последно редактирано от cecoa1; 27-12-17, 22:45.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
 Коментар
- 

Та кой казва че държава членка на НАТО не може да си пазарува военна техника от Русия ? На сред ембаргото сделка за 2.5 милиарда долара . http://news.bnt.bg/bg/a/turtsiya-kup...-400-ot-rusiyaБез цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
 Коментар
- 

То не че не може ,но не е много нормално!Турция играе по тънко въже с всички ,за това американците и Нато изтеглиха това онова от тяхна територия.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
 Коментар
- 

Става въпрос за санкции на ЕС. Турция не е член на ЕС и ограниченията свързани със санкциите не ги касаят.Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеТа кой казва че държава членка на НАТО не може да си пазарува военна техника от Русия ? На сред ембаргото сделка за 2.5 милиарда долара . http://news.bnt.bg/bg/a/turtsiya-kup...-400-ot-rusiya
 Коментар
- 

Това е така но в много теми се изказваше мнение че такова нещо е невъзможно . Ето го случи се и от това не произтече нищо фатално освен че на оня с боядисания перчем му се измъкнаха под носа въпросните пари .Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениеСтава въпрос за санкции на ЕС. Турция не е член на ЕС и ограниченията свързани със санкциите не ги касаят.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар