Обява

Свий
Няма добавени обяви.

RC - Хеликоптер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: RC - Хеликоптер

Аз не вярвам и, ако пилота е във въртолет движещ се като този да остане в съзнание повече от 5 секунди
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Какви истински хеликоптери ще правят такива неща? Има разлика в мащабите. Затова, когато се правят модели за експерименти или за киното, времето се забавя пропорционално. Ако искате това да прилича на истински хеликоптер, трябва да се снима на стотици кадри в секунда и после да се пусне на 24 парчета. В малкия мащаб материалите имат различни свойства, а и взаимодействието е различно. Все едно да искате да се направи 20 метрова муха и да лети на същите принципи. Ми, голям зор ще е да се управляват такива големи вихри по водещия ръб.

Коментар

Eксплуатационно претоварване на Ми-8 - +1.5 G -0.5 G/ Ka 50 - +3.5 G -1.0G
        при претоварване 4 G конструкцята на Ми 8 се разрушава
        Нормално експлуатационно претоварване на МиГ 29 -6.5 G но пилотите ще го кажат по точно
        А Ми 8 такъв валс танцува с това 1.5 срахотно удоволствие е да го гледаш

Коментар

Сега ще дойде Стефан и ще каже че това всъщност не е така, че това са ограничения заложени да не им става лошо на пилотите, а всъщност конструкцията понася от +25 до -15g и изобщо къде сме тръгнали да се натискаме к`вит сме кекави, да сме си летяли с Сикорски с климатик, а Ми-8 е за истински мъже...
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

едно от красивите неща е този танц ,също както кобрата

Коментар

... а стига бе

..този хеликоптер..май е с електродвигател..или греша..

между другото..какво ще кажете е тия команди чрез които го кара да праве такива неща..да се запишатна софтуер ..и само с по прости команди хеликоптера да може да прави такива нещо..а защо не и на по големи да се приложи от ..тоя софтуер ..разбира се .няма да е същото..както е казал колегата за гигантската муха...
              ..но тоя хеликоптер ..ми се струва че има и команди които при големите ..въобще и не са предвидени..яко е тунинг..

Коментар

Големите въртолети си имат автопилоти и значи записан в тях софтуер. Военните и специалните технически си имат записан и хардуер) Част от финния пилотаж е работа на щурмана, който кара въртолета с прицела. А такива микроскопични например Ямаха продава масово от години. Селскостопанските за наторяване се програмират на земята и ги пускат да се оправят сами.
                Полските евреи явно могат да слагат климатици на въртолетите. Да могат да ги правят не се е чуло през последните 70 години. Мил и Камов като истински тъпи руснаци, освен климатиците слагат и вентилаторчета пред лицата на пилотите. Там има една много тъпа руска фунция. Вентилаторът може да духа пропорционално на въздушната скорост на въртолета. Така тъпите руски пилоти могат тъпо да летят с тъпо отказало тъпо руско приборно табло. Когато например някой интелигентен талибански снаряд изпокъса жиците.
                Когато става дума за руска военна техника, желязно правило е публикуваните данни да са занижени. При това различно, така че да се създаде наистина дезинформираща картина за възможностите. Ако си гепил информацията от секретната секция на поделението, където нещото е на въоръжение, тогава данните са по-близо до истината. В авиацията са задължителни за строевите пилоти и за мирно време, където екипажите са войници не са толкова объркани, но пак са задължително ограничение за мирно време. Освен за маскиране на възможностите, и за елементарно съхранение на ресурса. Истинските възможности публикуват само в историческите книжки. След като на въоръжение е прието следващото поколение техника.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                  Когато става дума за руска военна техника, желязно правило е публикуваните данни да са занижени. При това различно, така че да се създаде наистина дезинформираща картина за възможностите.
                  Сигурно и манерките им са с лява резба за да умре врагът от жажда ако попаднат в ръцете му)))

P.S.
                  Освен това Игор Сикорски не е полски евреин а какъвто и да е важното е, че е сътворил нещо смислено
                  Последно редактирано от Scrapheap; 13-09-07, 16:09.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Стфане мога да говоря само за Ми 8 и Ми 2 с конкретни данни т. к. съм ги обслужвал.
                    Но съм виждал и доста паднали машини. Все пак този въртолет е конструиран 60 години на миналия век. Изискванията са били такива възможностите също ,така че всяко едно изделие е отражение на времето си. Виждал съм такъв въртолет в Африка на 10000 часа непознал ремонт и обслужване. не знам дали можеш да си представиш какво означава това. Колкото е по просто едно нещо толкова е по надежно па било и руско. В същото време лопатите на опашния вент на S 56 имат ресурс 65 000 часа, а на Ми 8-1500 часа.
                    Лошото на руснаците ,че са само по идеите, а не по реализацията им.

Коментар

Сигурно и манерките им са с лява резба за да умре врагът от жажда ако попаднат в ръцете му)))

Коментар

Да. Ама пък лопатите им издържат прострелване с 23 мм снаряд и продължават да летят. Едното струва другото. По цял свят ООН лети с Ми-8. Където няма Ми-26. Нали Сикорски са по-хубави? Що тогава не могат да ходят на война и да спасяват хората след земетресенията и от глада?
                        А резервни лопати за Ка сигурно не си виждал. Не ги и продават, щото никой не ги купува. Те са композитни на всички Ка. От 60 години значи. Така и ги бракуват със заводските винтове ако някой не ги гръмне.

Не, други неща са с лява резба. В Южния парк за Четвърти юли - вазелин безплатно.

Коментар

ООН работят с Ми 8 защото един летателен час струва максимум 1000 Долара ,а и застраховките на самите машини са по евтини.S -56 леталелен час около 2000-2500 долара.Заплатата на един руски пилот е около 400-600 долара, а на един западен пилот 2000- 3000 Долара и плюс това че те не летят над опасни зони, а и акомодейшъна им е много по скъп.Животът на нашего брата е по малко ценен .
                          Виждал съм Ми 8 с липсващи по 1 метър от носещият винт и се е прибирал.
                          И накрая той се води тежък тип хеликоптер все пак по западните стандарти.

Това за лявата резба беше типична задявка.В Русия неслучайно и релсите са им по широки.

Коментар

Цени, части, заплати, политика ... Най-накрая стигнахме до там, че друг просто НЕ СЪЩЕСТВУВА, а? Е, несъществуващите са много хубави, да. Най-хубавите. И климатици имат. Само тях самите ги няма. Ама важното е да се каже че Ми е лош. Най-калпавият, като се замисли човек. Че той всъщност е двайсе въртолета, в това число и две летящи лодки, и две летящи БМПта - майната му. Нали няма гъзогрейки - не е въртолет.
                            Сикорски форевър и Тико с перка! Добре де, и Бел са по-хубави от Ми. Те освен климатик имат и МР 3 плеър, нали? За най-напредналите е време да им слагат и шибидах. Да може напредналия да се утрепе с гърлото у винта комфортно, без да става от плюшената секалка. Нали това е по-важно отколкото да може да върши работа.

Коментар

За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Е тоя тип "мирни трактори" отговарят с унищожителен огън и излитат!
                                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X