Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Купуваме стари F-16 без конкурс
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Купуваме стари F-16 без конкурс
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеСпоко, ще има самолети. И няма да са безплатни., ама как и кога ще стане това, и кой какво разбира под "оправяне на държава" не е ама никак ясно. Според мен повишаване на бойните възможности и нивото на технологичност на ВС си е някаква част от оправянето на държавата. А иначе гусин премиера си уан мен шоу, отвсекъде.
Всеки трети е шести
Коментар
-
Първоначално публикуван от DaGa Преглед на мнениеДа не би тия 15ки да са ги стоварили тука, защото са решили тях да купятДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Тоя нашия министър разигра егати водевила.
Няма пречки от ЕС за поддръжката на МиГ-29
Всеки трети е шести
Коментар
-
Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеПървоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
Коментар
-
Първоначално публикуван от petyo413 Преглед на мнениеНавремето имаше един разказ на известем наш писател със заглавие " Пази боже сляпо да прогледа". За съжаление.
Преди две-три седмици, докато пътувах около половин час го слушах министъра в радио дискусия - объркан човек и изобщо смех,смех. Абсолютна калинка
Та по темата - много е ясно, че щом няма да има нови ф-16, е редно да си поддържаме наличната техника.Всеки трети е шести
Коментар
-
Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеТова за кого се отнася - за Радев или за Ненчев?
Преди две-три седмици, докато пътувах около половин час го слушах министъра в радио дискусия - объркан човек и изобщо смех,смех. Абсолютна калинка
Та по темата - много е ясно, че щом няма да има нови ф-16, е редно да си поддържаме наличната техника.
Периода за който ще достигне новия/стар самолет оперативна готовност е 6-10 год. През това време един друг трябва да носи на крилете си всичко. Само , че за да вървят двете неща едновременно/паралелно, което е нормалната световна практика, бройката летци не е 10 или 20.
Лек ден.
Коментар
-
Хайде пак отначало. За пореден път.
"Министърът на отбраната Николай Ненчев обяви, че е взето решение и той ще внесе в Министерския съвет до 30 юни проект за нов многоцелеви самолет за ВВС, а след това ще започне и процедура по неговото придобиване."
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...za-vvs-195226/
Коментар
-
Гледах го вчера по новините . Според него цялата процедура от придобиване до влизане на бойно дежурство може да стане за 3 години . Аз лично не споделям оптимизма му .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар